hknyllmz kullanıcısının son içeriği

1. hknyllmz

Yardım Güncellemeler Mevcut Bildirimi

Cihaz Mi 10T Pro Endenozya 13.0.7 güncellemesi gelmiş ama malum miui her güncellemede sapıttığı için güncellemek istemiyorum bu bildirimi nasıl kapatırız rahatsız ediyor root var cihazda rootlu müdahale edebiliriz.
  2. hknyllmz

Yardım Karanlık mod sorunu

Telefonumu karanlık modda kullanırken bazı uygulamalarda duvar kağıdının renk tonlarına göre tonda bulunuyor bunu ayarlardan düzeltebiliyor muyuz ssde Chromede belli oluyor
  3. hknyllmz

Yardım Tam Ekran Google Asistan

Merhabalar dün IMEI attırdıktan sonra Cihaz sıfırlandığı için telefon ayarlarım başa döndü. Tam ekran modunda yukarı kaydırdığımda asistan açılıyor. Daha önceden bu kapalıydı tekrar nasıl kapatacağımı bulamadım. Nasıl kapatabiliriz lütfen yardım edin telefondan soğudum çok sinir etti. Mi 10T Pro...
  4. hknyllmz

Yardım Mi 10T Pro Arka Cam Lazım

mi 10 t pro arka cam orjinal olarak nereden bulabiliriz. İnternetten sipariş edip burada değiştirmeyi düşünüyoruz. forumda satış yapan var mıdır
  5. hknyllmz

Soru Xiaomi Powerbank Önerisi

18W şarj desteği olan powerbank alacağım hızlı şarj olması önemli hangi modelini almalıyım? Mi storede aynı fiyata mi store ye gidip de alabilirim
  6. hknyllmz

Soru Mİ 8 SE Küçük Leke

Ekranda sadece beyaz ekranda belli olan çok küçük benim bile zor farkettiğim pembe bir renk var zar zor fark ediliyor bu nedir neden olmuş olabilir yeni farkettim ne zamandır var bilmiyorum
  7. hknyllmz

Soru Mi 8 SE Şarj Soketi

mi 8 se telefonum için orjinal şarj soketi arıyorum hangi siteden alabilirim orjinal olması şart çünkü hızlı şarj özelliği sadece orjinal de oluyor. İnternetten sipariş edip Eskişehirde telefoncuda yaptıracağım yardımcı olursanız sevinirim
  8. hknyllmz

Yardım Hızlı Şarj Sorunu

son 1 2 haftadır mi 8 se cihazımda beraber gelen 18W şarj adaptörü ve kablosu ile şarj ederken bi tarafını taktığında hızlı şarj olmuyor normal şarj oluyor diğer taraf olan (ucundaki metalin birleşme yeri olan) tarafı takınca hızlı şarj oluyor ancak 1 yıldır böyle bir sorunum yoktu yeni yeni...
  9. hknyllmz

Soru Earbuds Basic S

merhabalar bugün arkadaşımla birlikte birer tane earbuds basic s aldık ben yeni çıkan s modeli diye çok dikkat etmedim ama kutuda earbuds basic s olunca merak ettim bi farkı var mı normal s modelinden yada airdots / earbudsun ilk sürüm modelinden Eskişehir Espark AVM Mi Store'den aldık 130₺...
  10. hknyllmz

Soru Mİ 8 Se Güncelleme

mi 8 se kullanıyorum eu stabil miui 11 ve Android 9 da kaldım miui 12 betaya güncellemeye değer mi yoksa stabili mi bekleyeyim. Android 10 yapıp, Gcam 7 kullanmak istiyorum. OTA'dan güncelleme geldi ota üzerinden indirip twrpden direkt flaşlasam sıkıntı çıkar mı? 1227 sürümlü twrp var...
  11. hknyllmz

Yardım Kilit Ekranı Bildirimi

Arkadaşlar gördüğünüz gibi bildirimler saydam şekilde geliyor sadece kilit ekranında oluyor ve nadiren oluyor bunun çözümü var mı çok sinir bozucu oluyor bazen.
  12. hknyllmz

Soru Magisk Modül

Bir Xiaomide olmazsa olmaz denilen magisk modülleri nelerdir hep beraber yararlanalım.
  13. hknyllmz

Çözüldü .mtz yazı tipi

.mtz yazı tipini nasıl yüklüyoruz
  14. hknyllmz

Yardım iPhone Font

Merhaba arkadaşlar magisk depodak iPhone fontu bazı uygulamalar ve çoğu İnternet sitesinde yazılar üst üste biniyor. Düzgün şekilde iPhone Font sürümü var mı yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar hayırlı ramazanlar.
  15. hknyllmz

Soru Superbox

Çok yakın bi dostum superbox almayı düşünüyor. Evindeki İnternet çok da iyi değil max 8mb felan veriyordıur. Superbox fiyatını hakediyor mu gidip youtubede şişirilmiş şekilde dinlemek yerine buraya sormak daha mantıklı geldi
Üst Alt