Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harika bi paylasim arkadaslar tesekkurler.cok uzulerek bu elestiriyi yapacagim ama burasi giderek satis ve kisisel cikarlarinin karsiliginin alinip gerisinin es gecildigi bi forum olmaya basladi. Konu aciyoruz ve kimse yazmiyor. En azindan admin yada mod arkadaslarin bir cevap verip yonlendirme...
Arkadaşlar merhaba, mi5s plus için ön ve arka kamera modlarini kamera ayarlarini detayli olarak anlatabilecek birisi varmı? Dümdüz fotograflar çekmek istemiyorum. Ayrica önerebileceğiniz fotoğraf cekme uygulamalari nelerdir. Guzel bir anlatip olursa rehber niteliginde olsun diye konu actim.
Mi5s plus son guncellemede (8.0.4.0) global rom. Facebook massenger surekli durduruldu hata bildirimi yapin diye hata geliyor. Surekli! Uygulamayi silince sorun kalkti fakat neden oluyor. Surekli kullandigim bi uygulama tekrar yuklemem lazim. Ayni sorunu yasayan varmi nasil duzelir??
Merhaba, mi 5s plus cihaz kullaniyorum. Mesajlasirken yada internette gezinirken ara sira klavye donuyor. Tum uygulamalari kapatip tekrar acinca busefer klavye kayboluyor. Harflere basabiliyorum ama klavye gorunmez halde. Telefonu reslemeden duzelmiyor. Bunun cozumu varmidir neden kaynaklaniyor??
Arkadaslar mi 5splus telefon sarji bitip kapandiktan sonra yeniden acilinca saat ayari gmt +2 ye donuyor. Otomatik saat ayari kapali. Surekli girip duzeltmem gerekiyor. Bu sorunu nasil duzeltiyoruz??
Gelistirici secenekleri ne ise yariyor. Acik yada kapali olmasinin olayi nedir? Obur kisimda aciklan oyun bolumu disinda bir olayi varmi yoksa hicbiseye yaramiyor mu
Merhabalar. Mi 5splus ayarlarda telefon hakkinda kismina girdim. Android surumune birkackere tiklayinca bir bolum aciliyor ama ne oldugunu anlayamadim bilen varmi?
Ayrica miui surume tikladigimda da siz zaten gelistiricisiniz buna gerek yok gibi bisey diyor bu nedir?
Bilgi olmasi icin Global...
Arkadaslar orjinal kutudan cikan temperli cam daha taktirmadan kirildi. Ayni camdan internette nerden bulabilirim. Farkli camlar var ama onlar full ekran gibi. Onlardan istemiyorum.
Flood yapmak ile ilgisi yok forumda aradım ve bulamadım. Videolu anlatımda da ayarlar tuşuna uzun bastığınız belli olmuyor. Şimdi hallettim teşekkürler.