hknslmn kullanıcısının son içeriği

1. H

Madalya Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ile Anıyoruz...

Ariyoruz... Anıyoruz... Kendi tasarimim.
  2. H

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Ben ota dan aldim bende anlamadim ama 11. 030 global kararli.
  3. H

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Mi 6 miui 11 guncellemesinden sonra ekran yansitmada tv yi bulamiyor. bağlantı saglanmiyor. yapabilen oldu mu arkadaşlar.
  4. H

Yardım Ekran yansitma

samsung ile denedim ekran yansitmayi hic bir problem olmadi yazılımsal mi6 ile ilgili.
  5. H

Yardım Ekran yansitma

aynen teşekkür ederim deneyecegim baska telefonla.
  6. H

Yardım Ekran yansitma

Modem tv bu destekli fiber modem sanirim onlada ilgili değil tv yansitmada sadece wifinin internetini kullanarak ve mac yayini izliyorum modem baska islem yapmiyor ayrica sadece yansitma icin modemi kullanip telefonun kendi internetinden de izledigimde de yapiyor yani sadece yansitma...
  7. H

Yardım Ekran yansitma

Tv yansitma ve görüntü boyutuyla ilgili problem yoq fakat bende de mac yayini izlerken telefonda herhangi bir problem olmuyor mi6 ama tv de görüntü arasira kareleriniyor parcalaniyor renkler birbirine giriyor ekranin farkli farkli yerlerinde ama en fazla yarim sn ye yapiyor sonra 1-2 dk sonra...
  8. H

Sohbet Ekran süresi

Güncellemeden sonra batarya performansı artti. mi6 10.2. 1.0
  9. H

Yardım 4.5G sorunu

4.5g Türkiye ye özgün. mi telefonlarin çoğunda LTE 4 g seklinde ama 4.5 g deki hizi alirsiniz 4g yazisi sizi etkilemesin. bildigim kadarıyla durum böyle
  10. H

İnceleme Mi6 Miui 10 Stabil Ekran Süreleri

10.1stabil mi 6
  11. H

Yardım Parmak İzinin Cepteyken Çalışması

sensör üzerine gelen ne olursa olsun çalışır hocam. calismasi dogru titremesiylede olumsuz cevap almasindan. yapilan ayar cep modu sensoru etkilemiyor telefon aciksa acik kaldiysa aktiflesiyor.
  12. H

Soru Kablosuz Ekran

hocam örneğin benim tv sony tvde direk yayinlama ekrani var onu acmadan telefon ile bağlanamıyorum. onu acinca sıkıntısız baglaniyor listede görüp bağlantı gerçekleşiyor. sizin tv dede öyle acilacak biryer olabilir tv yi bulmuyorsa.
  13. H

Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

hocam serverdan indir 9 2 3 0 kur bende de gecelik sonra kararliydi ama kurulum yapyi ve telefon gercekten duzeldi.
  14. H

Soru Mi 6 hızlı arama

hocam widget larda dogrudan kisi aramasi kısayol olusturup tek tusla arayabiliyorsunuz.
  15. H

Yardım Mİ 6 Oyunlarda kasma

8.0 dan kaynakli olabilir guncellediyseniz. 9.2.3.0 sıkıntılar var. 9.2.2.0 da kasma yasamadiysqniz onunla alakali olma ihtimali çok yüksek
Üst Alt