Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Modem tv bu destekli fiber modem sanirim onlada ilgili değil tv yansitmada sadece wifinin internetini kullanarak ve mac yayini izliyorum modem baska islem yapmiyor ayrica sadece yansitma icin modemi kullanip telefonun kendi internetinden de izledigimde de yapiyor yani sadece yansitma...
Tv yansitma ve görüntü boyutuyla ilgili problem yoq fakat bende de mac yayini izlerken telefonda herhangi bir problem olmuyor mi6 ama tv de görüntü arasira kareleriniyor parcalaniyor renkler birbirine giriyor ekranin farkli farkli yerlerinde ama en fazla yarim sn ye yapiyor sonra 1-2 dk sonra...
4.5g Türkiye ye özgün. mi telefonlarin çoğunda LTE 4 g seklinde ama 4.5 g deki hizi alirsiniz 4g yazisi sizi etkilemesin. bildigim kadarıyla durum böyle
sensör üzerine gelen ne olursa olsun çalışır hocam. calismasi dogru titremesiylede olumsuz cevap almasindan. yapilan ayar cep modu sensoru etkilemiyor telefon aciksa acik kaldiysa aktiflesiyor.
hocam örneğin benim tv sony tvde direk yayinlama ekrani var onu acmadan telefon ile bağlanamıyorum. onu acinca sıkıntısız baglaniyor listede görüp bağlantı gerçekleşiyor. sizin tv dede öyle acilacak biryer olabilir tv yi bulmuyorsa.