Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorun Google Arama dan kaynaklı hocam ya rom değiştirin yada ben mesala cihaz garantisi devam ettiği için bl kilidini açmadım. True Phone uygulamasını kurdum şu an sorun yoq. Sensörde.
Telefon garantisiyle ilgili bir durum değil play store da True Phone uygulamasını kurup varsayilan olarak ayarlama yeterli gerçekten çok stabil çalışıyor ve sensör problemide yok. Tavsiye ederim.
Mi 10t telefonda 12.5.2.0 sürümünde anlamadığım şekilde her seferinde kapattığım halde WiFi ve konum açıyor başka bu problemi yaşayan oluyor mu arkadaşlar?
2 pencere açılıyor fakat dos penceresi ve deemix penceresi aşağıdan görünüyor fakat deemix penceresini açtığımda birsey açılmıyor sanki birsey engelliyor güvenlik duvarını kapattım ve virüs programı engelleyiciyi kapattığım halde sistem win10 daha önce sorunsuz çalışıyordu. 2 ah önce.
Rom la. Mi ilgili bilmiyorum hocam ama Galatasaray logosu güzeldi şimdi nokta haline döndü yukarıdan inen araçlarda sıkıntı yoq onlar sarı kırmızı ve sizin oluşturduğunuz gibi. Resmi ota üzerinden 12.1.1 romu kurulu bilmiyorum onla ilgili olabilir mi neyse sıkıntı değil teşekkürler sekko hocam