hknslmn kullanıcısının son içeriği

1. H

Rom Mi 10T/PRO GLOBAL V13.0.3.0 SJDMIXM

Sistem güzel çalışıyor sıkıntı yok fakat 12.5.10 stabil e göre şarj daha hızlı gidiyor. Ama yine bir günü rahat çıkartıyor.
  2. H

Yardım Xiaomi Mi6 Arka Kapak ve Olası Batarya değişimi hk.

Üzgünüm bir arkadaşıma verdim ihtiyaç oldu.
  3. H

Yardım Mi10t Sensör Sorunu

Sorun Google Arama dan kaynaklı hocam ya rom değiştirin yada ben mesala cihaz garantisi devam ettiği için bl kilidini açmadım. True Phone uygulamasını kurdum şu an sorun yoq. Sensörde.
  4. H

Yardım xiaomi mi 10t çağrı başka bir cihazda cevaplandı hatası

Telefon garantisiyle ilgili bir durum değil play store da True Phone uygulamasını kurup varsayilan olarak ayarlama yeterli gerçekten çok stabil çalışıyor ve sensör problemide yok. Tavsiye ederim.
  5. H

Uygulama Google arama ve kişilere alternatif harika bir uygulama!

Pro sürümü bende alabilir miyim teşekkürler.
  6. H

Rom Mi 10T / Pro – Global Stabil V12.5.2.0.RJDMIXM (13.08.2021)

Mi 10t telefonda 12.5.2.0 sürümünde anlamadığım şekilde her seferinde kapattığım halde WiFi ve konum açıyor başka bu problemi yaşayan oluyor mu arkadaşlar?
  7. H

Tema Aslan (Galatasaray) Teması MIUI 12 Uyumlu

Tema aramaya aslan yazmanız yeterli.
  8. H

Rom Mi 10T / Pro – Global Stabil V12.5.2.0.RJDMIXM (13.08.2021)

12.5 i yükleyen arkadaşlar yorum yapabilir mi herhangi Bir problem yada iyileşme hakkında. Teşekkürler.
  9. H

Soru Mİ 6 Batarya önerisi

Telefonumu sattığım için hiç açmadım sıfır deji batarya var ilgilenirseniz özelden yazın.
  10. H

Rehber Deezer Üzerinden Ücretsiz FLAC Müzik İndirme

Aynen birsey engelliyormus dediğim gibi anlamadım başka versiyonunu buldum çalıştı
  11. H

2 pencere açılıyor fakat dos penceresi ve deemix penceresi aşağıdan görünüyor fakat deemix penceresini açtığımda birsey açılmıyor sanki birsey engelliyor güvenlik duvarını kapattım ve virüs programı engelleyiciyi kapattığım halde sistem win10 daha önce sorunsuz çalışıyordu. 2 ah önce.
  12. H

Deemix artık çalışmıyor sanırım pencere açılmıyor uygulamayı yönetici olarak calistirsakda. Calistirabilen var mı arkadaşlar?
  13. H

Satıldı Windows 10 (Pro) Lisans Anahtarı

Hocam satış hala devam. Ediyor mu? Home veya home sl
  14. H

Rom la. Mi ilgili bilmiyorum hocam ama Galatasaray logosu güzeldi şimdi nokta haline döndü yukarıdan inen araçlarda sıkıntı yoq onlar sarı kırmızı ve sizin oluşturduğunuz gibi. Resmi ota üzerinden 12.1.1 romu kurulu bilmiyorum onla ilgili olabilir mi neyse sıkıntı değil teşekkürler sekko hocam
  15. H

Evet android 11 hocam 12.1.1 10T resmi sürümü var şuanda. Canınız sağolsun ne zaman olursa artık. Teşekkürler.
Üst Alt