Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayarlar>Sistem Uygulama Ayarları>Arama Ayarları kısmında
-Arama Yönlendirme Ayarları bu bölüme bakın
-Gelişmiş Ayarlar-Arama Engelleme Kısmındaki Tüm gelen arama kısmı aktif mi ona bakın
Ayrıca Telefonda sd kart kullanmıyorsanız hattınız 1. bölüme takarak deneyin
Ayarlar>Uygulamaları Yönet> Orada bulunan ''Güncelleyici'' ve ''Sistem Uygulama Güncelleyiciyi bulup verileri temizle işlemini yaptıkdan sonra telefonu tekrar başlatıp tekrar indirin deneyin
Telefonunuz Xiaomi eu tarafından hazırlanan custom rom yüklü. Bahsettiğiniz hatayı alırsınız
Mi8 MIUI 11 Global Kararlı
https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-8-global-kararli-v11-0-6-0-peamixm-indirme-baglantilari.59994/
Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11
MIUI 11 - [Android Q] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11...
Dediğiniz olayı Facebook uygulamasında yaşıyorum. Google play'de uygulama için güncelleme görünmüyor.
Uygulamaların kendi içi güncellemesi diye düşünüp üstünde pek fazla durmadım.
Şuan telefonda kullanmis
Şuan için sadece benim aklima fabrika ayarlarina donmeniz geliyor onun içinde ilk basda telefondaki belgelerinizi almaniz gerekiyor. Hocam biraz daha beklerseniz forumda konulara daha hakim arkadaslar var belki daha farkli bir yöntemi vardir. cantara