Hkncng kullanıcısının son içeriği

1. Hkncng

Yardım Arama sorunu

Ayarlar>Sistem Uygulama Ayarları>Arama Ayarları kısmında -Arama Yönlendirme Ayarları bu bölüme bakın -Gelişmiş Ayarlar-Arama Engelleme Kısmındaki Tüm gelen arama kısmı aktif mi ona bakın Ayrıca Telefonda sd kart kullanmıyorsanız hattınız 1. bölüme takarak deneyin
  2. Hkncng

Sohbet İzmir'den selam olsun

Hoş geldiniz. Keyifli forumlar.
  3. Hkncng

Yardım Redmi note7 miui11

Pardon hocam görmemişim. Şuan için hepsi geri çekilmiş
  4. Hkncng

Yardım Uygulamaların Yavaş Açılması Hk

Hocam telefonunuzda herhangi bir sorun yok. Uygulamaların yeni özelliği ilk olarak kendi simgesi geliyor daha sonra uygulama açılıyor.
  5. Hkncng

Yardım Redmi note7 miui11

Hocam bu konuya bakabilirsiniz. https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-7-miui-11-global-kararli-11-0-3-0-pfgmixm-indirme-baglantilari.59623/
  6. Hkncng

Yardım Güncelleme Hatası

Ayarlar>Uygulamaları Yönet> Orada bulunan ''Güncelleyici'' ve ''Sistem Uygulama Güncelleyiciyi bulup verileri temizle işlemini yaptıkdan sonra telefonu tekrar başlatıp tekrar indirin deneyin
  7. Hkncng

Yardım Güncelleme geldi ama yüklenmiyor

Hocam bilgisayar üzerinden yapacaksanız güncellemenizi. Vermiş olduğum linkte konu açıklanmış.
  8. Hkncng

İnceleme MIUI 11 olumsuz yanları

Herkes gelmesini bekledi. MİUİ 11 geldi fakat sorunları ile beraber geldi.
  9. Hkncng

Telefonunuz Xiaomi eu tarafından hazırlanan custom rom yüklü. Bahsettiğiniz hatayı alırsınız Mi8 MIUI 11 Global Kararlı https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-8-global-kararli-v11-0-6-0-peamixm-indirme-baglantilari.59994/ Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 MIUI 11 - [Android Q] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11...
  10. Hkncng

Telefonunuzun markarsını yazarsanız bölüm linkini veriyim Güncellemelerinizi TWRP ile yapmanızı tavsiye ederim.
  11. Hkncng

Yardım Chrome için özellik güncelleniyor hatası

Dediğiniz olayı Facebook uygulamasında yaşıyorum. Google play'de uygulama için güncelleme görünmüyor. Uygulamaların kendi içi güncellemesi diye düşünüp üstünde pek fazla durmadım.
  12. Hkncng

Ayarlar>Uygulamaları Yönet >Güncelleyici yazarak tüm verileri temizle. Telefonu tekrar başlatarak deneyin.
  13. Hkncng

MIUI 11 Mi 8 se yakınlık sensoru

Ayarlar>Sistem uygulama ayarları>Arama ayarları>Gelen arama ayarları>Yakınlık sensörü aktif mi ?
  14. Hkncng

Çözüldü geliştirici seçeneklerinden kaynaklanan ayarlar hatası

Şuan telefonda kullanmis Şuan için sadece benim aklima fabrika ayarlarina donmeniz geliyor onun içinde ilk basda telefondaki belgelerinizi almaniz gerekiyor. Hocam biraz daha beklerseniz forumda konulara daha hakim arkadaslar var belki daha farkli bir yöntemi vardir. cantara
  15. Hkncng

Çözüldü geliştirici seçeneklerinden kaynaklanan ayarlar hatası

Ekran görüntüsü atarak sorunu anlatirmisin nasil ayarlara giremiyorsun. Menü olarak ve durum çubuğunu kullanarak erişim sağlıyamıormusun ?
Üst Alt