hkncn001 kullanıcısının son içeriği

1. hkncn001

Yardım Güncelleme sonrası fastboot da kalacak yardım

Arkadaşlar telefona yine güncelleme geldi. Telefon yurtdışı ve twrp kurulu ayrıca bootloader kilidi açık. Güncellemeyi yükleye basınca yeniden başlatıyor ve twrp ekranı geliyor sonra sanırım twrp içinden yeniden başlatıyorum reboot gibi birşeye basıyorum ve fastboot da kalıyor. Hiçbir şekilde...
  2. hkncn001

Yardım TWRP ekranına nasıl gelirim?

Fastboot da kaldı bir türlü çıkamıyorum twrp ekranına nasıl gelirim?
  3. hkncn001

Yardım Güncelleme sonrası fastboot da kalma

mi note 10 lite kullanıyorum güncelleme gelmiş indirdim yükleye bastım twrp geldi reboot basıp system bastım fastboot da kaldı telefonu nası açarım?
  4. hkncn001

Çözüldü Ekran icinde ekran

Merhabalar miui 12.0.2 kullanicisiyim. Telefonum mi note 10 lite. Pip denilen ekran icinde ekran özelliğini kullanmak istiyorum fakat bulamadim. Note8 pro kullanan kuzenim uygulamayi tam ekran modunda yukari cekip birakarak bunu yapabiliyor fakat ben de çalışmıyor. Yardimci olursaniz sevinirim...
  5. hkncn001

MIUI 12 Güncelleme sonrası Fastboot da kaldı [mi note 10 lite]

Merhaba arkadaşlar mi note 10 lite telefonuma 12.0.2.0 eu güncellemesi gelmişti güncellemeyi indirdim ve kurmaya başladım. Telefon kapanıp açıldığında twrp ekranı geldi oraya şifremi girip okey dedim birşeyler yükledi çıkarttı vs. Daha sonra fastboot ekranında kaldı. Güç tuşuna vs. basılı...
  6. hkncn001

MIUI 12 Xiomi mi note 10 lite MİUİ 12 Ne zaman gelir

Merhaba mi note 10 lite kullanicisiyim , kuzenim note 8 pro kullanıyor ona güncelleme geldi fakat bende hala yok. Ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan varmi ?
Üst Alt