hknbey51 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Klavyedeki Kaydırarak Yazma Telefon Kullanırken Çıkıyor

Arkadaşlar mesaj yazarken kaydırarak yazma var hani harfler üzerinde çizgi çizerek kelime yazıyoruz ya o çizgi telefonu kullanırken herhangi bir uygulamada yada ana ekran da çıkıyor bazen kaydırarak yazmayi kapattım hala düzelmedi var mı böyle bir sorunla karşılaşan cihaz mi 10t pro
  2. H

Yardım Mikrofon Sesi Uygulamalarda Az Gidiyor

Beyler kolay gelsin benim mikrofon normalde ses kaydında falan normal net iyi de çıkıyor ama azar gibi bazı oyunlar gibi uygulamalara sesim karşıya az gidiyor lütfen biri yardım etsin çıldırcam
  3. H

Yardım Zil Ve Mesaj Sesi Az Çıkıyor.

Sağolun ilginiz için yaptım ama müzik çalarken çaldığı gibi çıkmıyor nerdeyse yüzde 30 luk bir ses düşük geliyor bu alarmda mesaj sesinde aynı yazılımsal sanki ses kapasitesi var ama Zil sesinde çıkmıyor
  4. H

Tabiki denedim kardeşim yazdığına bak :D ogg olarak bile denedim bak Zil sesi seçerken deneme çalıyor ya orda bile çok çıkıyor ama tel çalarken yada mesaj geldiğinde az çıkıyor
  5. H

Beyler Xioami Mi note 3 cihazımda normal telefonda müzik dinlerken muazzam bir ses var ama gelen aramalarda Zil sesi az çıkıyor neden olabilir çözümü var mıdır? MIUI global 9 kullanıcısıyım
  6. H

Yardım Mı 8 de çentik oyun oynarken tam kapanmıyor

Ama pubg de tam olmuyor
  7. H

Yardım Mı 8 de çentik oyun oynarken tam kapanmıyor

Ana ekranin ucu çektiğin orda çıkıyor belki sorun değil ama canımı sıkıyor
  8. H

Soru Mı 8 çentik ayarı nerde bulamadım

Yardımcı olacak
  9. H

Yardım Mi 8 pil sorunu 5 saatte yüzde 30% aynısını yaşayan varmı?

Parlaklığı hiç ful yapmadım açıkçası ama Instagram'da bile gezinme de fazla şarj gidiyor 6 saati zor görür yani normal parlaklıkta
  10. H

Hocam ben cihazı alalı Hocam cihaz 1 aylık cihaz herkesin ki mı böyle diye sordum 1545528524 Ay
  11. H

Hocam bizzat denedim mobil legends de yüksek kalitede hatta yüksek çerçeve modunda 15 dklik maçta Mobil veri de yüzde 10 şarj gidiyor yani 1 saatte yüzde 40 gidiyor o şekilde oynarsam bu mu normal 1545522039 Hocam bizzat denedim mobil legends de yüksek kalitede hatta yüksek çerçeve modunda 15...
  12. H

Ben pili az gidiyor diye yazdım mobil legends bang bang oyunu kapatmadan oynasam 4 saatte yüzde 10 na düşer normal mi bu şimdi
  13. H

Çok açık değildi zaten altta görünüyor ekran süreleri aşağı yukarı veriler de gitti
Üst Alt