Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba bir kaç yol denedim ancak güncellemeden sonra giden twrp tekrar yükleyemiyorum root atmak istiyorum telefona ancak güncelleme sonrasında kurtarma moduna sadece xiaomi nin reboot sıfırlama menüsü geliyor yardımcı olabilecek var mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla...
Hocam global rom cikti sanirim nasil yukleyebilirim bilmiyorum twrp ile zip dosyasindan denedim yapamadim guncellemeler kismindan güncelleme dosyasi sec dedim paket çözülüyor dedi yeniden baslatilip yuklenecek dedi ondan sonra telefon acilinca twrp ile menüsü geldi ilerleyemedim daha fazla
MI...
hocam son çıkan global rom dosyasını indirdim telefonu aldığımda twrp yüklüydü giriyorum twrpden zip dosyasını yüklemeye çalışıyorum başarısız diyor ne yapabilirim
hocam son çıkan global rom dosyasını indirdim telefonu aldığımda twrp yüklüydü giriyorum twrpden zip dosyasını yüklemeye çalışıyorum başarısız diyor ne yapabilirim
Yeni katildim hocam mi 5s alarak rom orjinal mı bilmiyorum pek anlamıyorum
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kalan bakiyeyi Hesabınıza aktarabilirsiniz diye açıklamaları var paypalın sitesinde bocam bi araştır istersen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fiyatı indirebilirim biraz daha hocam kayışlardan dolayı biraz yüksek oldu benim alış fiyatım
Bir de gitti gidiyor ne kadar kesinti yapıyor bilmiyorum hocam o yüzden öyle bi fiyat girme gereksinimi duydum
[emoji28]hiç satış yapmadım gittigidiyor da.
29şubatta aldım ürünü
İki adet orjinal silikon kayış mavi ve siyah renklerde bir adet paslanmaz çelik hasır kayış kutu ve şarj aleti vardır
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-band-1s-221426646
Henüz iki kez şarj ettim herhangi bir sıkıntısı yoktur.