hknarik kullanıcısının son içeriği

1. hknarik

8.5.4.0 kararlı güncelleme geldi (Mi5S)

MIUI官方网站 bu olması lazım hocam Xiaomi MIUI Official Forum burada listede var download linki olmadı sanırım
  2. hknarik

Yardım Mi 5s MIUI 8.5.4.0 twrp yükleyemiyorum

Bu şekilde bir menü geliyor twrp farklı yollarla denedim beceremedim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. hknarik

Yardım Mi 5s MIUI 8.5.4.0 twrp yükleyemiyorum

Arkadaşlar merhaba bir kaç yol denedim ancak güncellemeden sonra giden twrp tekrar yükleyemiyorum root atmak istiyorum telefona ancak güncelleme sonrasında kurtarma moduna sadece xiaomi nin reboot sıfırlama menüsü geliyor yardımcı olabilecek var mı ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla...
  4. hknarik

Yardim Lütfen(mi5s global rom nasil yükleyebilirim )

Teşekkür ederim hocam eski sürüm miflash yükleyerek hallettim sorunu MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. hknarik

miflash telefonu görmüyor refreash dediğim zaman belirtilen atama geçerli değil diyor hocam
  6. hknarik

Global rom cikti sanirim indirdim ama yukleyemedim MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. hknarik

Hocam global rom cikti sanirim nasil yukleyebilirim bilmiyorum twrp ile zip dosyasindan denedim yapamadim guncellemeler kismindan güncelleme dosyasi sec dedim paket çözülüyor dedi yeniden baslatilip yuklenecek dedi ondan sonra telefon acilinca twrp ile menüsü geldi ilerleyemedim daha fazla MI...
  8. hknarik

Global Room 5s ve 5s Plus için Çıkmıştır...

hocam 5s için yayınlanmış ancak nasıl yükleyebilirim bilmiyorum twrp var telefonumda zip dosyası olarak romu indirdim yapamadım
  9. hknarik

Soru Mi 5S Global Rom Yükleme

hocam son çıkan global rom dosyasını indirdim telefonu aldığımda twrp yüklüydü giriyorum twrpden zip dosyasını yüklemeye çalışıyorum başarısız diyor ne yapabilirim
  10. hknarik

Soru Mi 5S Global Rom Yükleme

hocam son çıkan global rom dosyasını indirdim telefonu aldığımda twrp yüklüydü giriyorum twrpden zip dosyasını yüklemeye çalışıyorum başarısız diyor ne yapabilirim
  11. hknarik

Yeni katildim hocam mi 5s alarak rom orjinal mı bilmiyorum pek anlamıyorum Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. hknarik

Alış BANGGOOD - ALIŞVERİŞ - TELEFON

Kalan bakiyeyi Hesabınıza aktarabilirsiniz diye açıklamaları var paypalın sitesinde bocam bi araştır istersen Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  13. hknarik

Haber Xiaomi Yeni Ürün için İpucu Verdi Powerbank yada Ups Gelebilir

35.000mAh powerbank geliyor olmasın[emoji28] Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. hknarik

Satış Xiaomi Mi Band 1s

Fiyatı indirebilirim biraz daha hocam kayışlardan dolayı biraz yüksek oldu benim alış fiyatım Bir de gitti gidiyor ne kadar kesinti yapıyor bilmiyorum hocam o yüzden öyle bi fiyat girme gereksinimi duydum [emoji28]hiç satış yapmadım gittigidiyor da.
  15. hknarik

Satış Xiaomi Mi Band 1s

29şubatta aldım ürünü İki adet orjinal silikon kayış mavi ve siyah renklerde bir adet paslanmaz çelik hasır kayış kutu ve şarj aleti vardır http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-band-1s-221426646 Henüz iki kez şarj ettim herhangi bir sıkıntısı yoktur.
Üst Alt