hkn_yldz041 kullanıcısının son içeriği

1. hkn_yldz041

Yardım Usb hata ayıklama modu açmadan güncelleştirme sonrası oluşan sorunlar ilgili yardım lütfen.

#pocom3 cihazıma usb hata ayıklama açmadan gelen güncelleştirme yaptıp pc telefonu usb dısk ayğıtı olara görüyor. iki gündür uğraşıyorum.bir kaç saat önce pc sıfırladım tekrar aynı karışıklığı yaşamak istemiyorum. :) cihaz #pocom3 bilgisayar format attım sıfır kurulurken sürücüler var...
  2. hkn_yldz041

Çözüldü poco m3 mıuı 14

poco m3 telefonumda 14.0.2.0 sjfmıxm . güncelleme sonrasında aramalarda ve video ,müziklerde ses kesik geliyordu. hattı uyummlu telefonda aktif ettim m3 sim etkinleştirme kapalıydı 4 gundur kullanıyorum kendıne geldi arama ve müziklerde ses sorunu yok sadece arama yaparken biraz taklıma oluyor...
  3. hkn_yldz041

MIUI 13 poco m3 global mıuı 13 ve android 12 güncelleme sorunu

iyi akşamlar poco m3 mıuı 13 güncelleme yaptıktan sonra telefon ile arama yapamıyorum. çözümü var mıdır? teşekkürler.
  4. hkn_yldz041

Çözüldü poco m3 yurtdışı mi flash tools ile sadece mıuı v12.0.1.global yükleniyor sorunsuz. üst sürümlerde mıuı ekranında kalıyor.

poco m3 yurtdışı mi flash tools ile sadece mıuı v12.0.1.global yükleniyor sorunsuz açılıyor örneğin v12.0.3 veya üst yükleniyor mıuı ekranında kalıyor
  5. hkn_yldz041

Çözüldü poco m3 global güncelleme sonrası mıuı ekranında kalıyor.

poco m3 pazar günü sistem güncellemesi geldi. mıuı ekranında kalıyor. forumda okumadım konu kalmadı izlemediğim video kalmadı. işini hakkıyla yapan telefonculara saygım var. telefoncu 100 tl,100tl beni koparıyor. bir yardım edin lütfen. acemiyim sade,sade gerizekalıya anlatır gibi anlatın :)
Üst Alt