Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi Note 8 Pro Cihazım Şuan 12.0.8 sürümünde ve android 10 en son sürümü indirip yüklemek istedim fakat Güncelleme Doğrulanamıyor hatası aldım yardımcı olurmusunuz.
Telefon titreşim yaparken bazen cızırtı geliyor redmi note 10s bu durumla karşılaşan oldumu telefon 1 günlük çalarken tuhaf titriyor cızırtı sesi geliyor bazen redmi note 10s
Merhaba redmi note 10 pro aldım. Önceki cihazım note 8 proydu. Note 10 pro da telefonu bi yere koyarken veya elimle arkasına hafif dokunduğumda bocuk var gibi ses geliyor. Note 8 proda bu ses bu denli çok değildi.Note 10 Pro kullanan arkadaşlar sizdede aynı şekilde mi yorumlarsanız sevinirim.
Redmi Note 10 Pro Sahibiyim. Telefonu her masaya koyduğumda veya salladığımda rahatsız edici şekilde sanki kamerada boncuk varmış gibi ses geliyor bu durum diğer note 10 pro kullanan arkadaşlarda aynımı ve normal mi?