Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba Mi6x EU 8.11 yüklü telefonda yaklaşık 200 tane fotoğraf sadece siyah olarak gözüküyor, son iki gün çekilmiş fotoğrafları gösteriyor, daha eskide mevcut ama arada 200 tane foto arada yok sadece siyah gösteriyor. Başka galeri uygulamasiyla da denedim aynı. Çözülebilir mi yoksa...
Teşekkürler diğer tarayıcılar da bu uyarı çıkmıyor, denedim. Ama bunu kullanmayı seviyorum o yüzden çok yolunu denedim ama olmadi,sürekli ekrana düşüyor. Şimdi yaani yükledim onu kullanıyorum 6gb internet veriyor kötü ama kota için güzel oldu.
Bu güncellemeyle video çekiminde 1080 p ayarında kendi zoom yapıyor,kısa video da bu olmuyor. 4k ile çekim yaparken de olmuyor. Fakat 1080 de yakınlaştırma oluyor çözebilen var mı?
Arkadaşlar mi6x cihazıma yükleme yaparken açılışta böyle kaldı,mı hesabını kabul etmiyor wifi de açamıyorum klavye gelmiyor şifre girmek için ne yapabilirim.
Merhaba bu gün telefonumdan forum sayfasına girerken virüs uyarısı verdi telefon siren çalmaya başladı ve beni arama ekranına atıp bir numara aramamı istiyor.taraycıya giremiyorum.