Hk_80 kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Temassız Ödeme

Yapıyorum bonus flash üzerinden, çok kullanışlı.
  2. H

Yardım Kamera ve Fotoğraf Sorunu

Arkadaşlar merhaba Mi6x EU 8.11 yüklü telefonda yaklaşık 200 tane fotoğraf sadece siyah olarak gözüküyor, son iki gün çekilmiş fotoğrafları gösteriyor, daha eskide mevcut ama arada 200 tane foto arada yok sadece siyah gösteriyor. Başka galeri uygulamasiyla da denedim aynı. Çözülebilir mi yoksa...
  3. H

Yardım Mi 8 Uygulama Açılışı Problemi

Aynı durum bende de mevcut, sürüm aynı.
  4. H

Yardım mi 6x arka kamera portre modu çalışmıyor

EU 8.1.18 güncellemeden sonra bile düzelmedi kamera hala hata veriyor, gerçekten ilginç böyle bir hatayı düzeltmemek.
  5. H

Yardım mi 6x arka kamera portre modu çalışmıyor

Son güncellemeden sonra normal modda hata veriyor,portre video, manuel çalışıyor.. eu beta.
  6. H

Anket Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Teşekkürler diğer tarayıcılar da bu uyarı çıkmıyor, denedim. Ama bunu kullanmayı seviyorum o yüzden çok yolunu denedim ama olmadi,sürekli ekrana düşüyor. Şimdi yaani yükledim onu kullanıyorum 6gb internet veriyor kötü ama kota için güzel oldu.
  7. H

merhaba maalesef yinede geliyor.
  8. H

Teşekkürler cevap için ama o çare olmadı. Uyarı devam ediyor. Özellikle sabah ve takvim gazetesi sayfalarında.
  9. H

Arkadaşlar mi8 global versiyon da yüklü gelen tarayıcıda bu uyarıya çare bulamadım, çözüm var mı?
  10. H

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Bu güncellemeyle video çekiminde 1080 p ayarında kendi zoom yapıyor,kısa video da bu olmuyor. 4k ile çekim yaparken de olmuyor. Fakat 1080 de yakınlaştırma oluyor çözebilen var mı?
  11. H

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Teşekkürler sonunda açıldı klavye ve sorun çözüldü.
  12. H

Arkadaşlar mi6x cihazıma yükleme yaparken açılışta böyle kaldı,mı hesabını kabul etmiyor wifi de açamıyorum klavye gelmiyor şifre girmek için ne yapabilirim.
  13. H

Yardım Tarayıcı virüsü

Teşekkürler öyle yaptım düzeldi,tarayıcıdan memnunum fakat telefonda siren çalması ve direk aramaya atması ilk kez başıma geldi.Tekrar teşekkürler.
  14. H

Yardım Tarayıcı virüsü

Merhaba bu gün telefonumdan forum sayfasına girerken virüs uyarısı verdi telefon siren çalmaya başladı ve beni arama ekranına atıp bir numara aramamı istiyor.taraycıya giremiyorum.
  15. H

Yardım Telegram bildirim sesi çalmıyor

Ben de son sürüm yükledikten sonra böyle oldu,eu room .umarım Cuma yeni sürümle düzelir.
Üst Alt