Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir yakınımın telefonu redmi note 10 pro tr garantili, yeni cihaz sayılır. kendisini bugün ziraat katılımdan aradılar telefondaki bir güvenlik sorunundan dolayı internet alışverişine kapatılmış. telefonu teknik servise gönderip format attırıp dilekçeyle tekrar kullanıma açtırabileceklerini...
Arkadaşlar kablosuz yani Bluetooth kulaklıklarda yaşadığım bir sorun var. Cihazım mi 11t yani 3.5mm jak girişi olmadığından mecburen kablosuz kullanıyorum. Özellikle oyunlarda mikrofon kısmını etkinleştirdiğim zaman oyun sesinde kısılma ve boğuklaşma oluyor. hem konuşup hem dinlemeyi engelleyen...
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da yazmış olduğum gibi cihazım Mi11T. Bootloader kilidini açmak istiyorum. Forumda 2 konu gördüm hangisiyle açmam gerektiğine karar veremedim. Tabi ki hızlı olan yolu seçmek istiyorum ama riskli midir bilmiyorum.
Rehber - Redmi Note 10S Bootloader Kilit Açma (MTK) 7...
Cihazım xiaomi 11t her zaman açık ekranda, çok sık olarak ekranın alt kısmında parlama oluyor. bu parlama videolarda oyunlarda da oluyor full siyah olduğu zaman görülüyor sadece.