Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, telefonu alalı 2 hafta olacak nerdeyse. Telefon elime geldiğinde kayıtsızdı, bir günlüğüne öyle kullandım hatta denemek için pubg yüklemiştim. pingim 20 lerde seyir ediyordu yani problem yoktu. Ama sanki cihazı kayıt ettirdikten sonra ping sorunu yaşamaya başladım tüm...
Merhabalar hocam, ben de 15 ultra kullanıcısıyım global romda server kayıtlı kullanıyorum. Dediğiniz problemlerin hiçbirini yaşamadım şimdiye kadar. Telefon beni her anlamda mest etti gerçekten. Kamera konusu özellikle çok iyi. Kavisli ekranı mükemmel hissettiriyor.
Yaşadığım tek problem...
Telefonu aldığım kaçakçımla anlaşmalı biri yapıyor. Ben 105 dolar verdim, kaydı henüz çıkmamıştı. Fakat site üzerinden alırken kaydı işaretlerseniz daha uyguna geliyor. Güvenilirdir benim 2. telefonum. Site adı Tekno47.
Evet arkadaşlar, xiaomi 15 ultradan selamlar. Telefon hakkındaki izlenimlerimi paylaşayım biraz. Periskopik kamerası beni kendine hayran bıraktı diyebilirim müthiş işler yapıyor. Diğer kameralar konusunda da bir sıkıntı görmedim. Belki makro konusunda daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum (makro...