hisamzen kullanıcısının son içeriği

1. hisamzen

Gcam Xiaomi 11t gcam arıyorum

internette forumlarda aradım da stabil düzgün çalışan bir gcam bulamadım kullanan test eden varsa link veya apk bırakabilir mi?
  2. hisamzen

Yardım redmi 7 cihaz kendi kendine açılıp kapanıyor

arkadaşlar redmi 7 cihaz kendi kendine açılıp kapanıyor sadece redmi yazısına kadar, twrp menülerine giriyor ama hiçbir müdahale yapılmıyor.
  3. hisamzen

Soru Redmi note 7 root

Arkadaşlar merhaba. Telefonu alanı 1 seneden fazla oluyor 128/4 gb versiyonunu kullanıyorum ithalatçı garantili. Rootlamayı düşünüyorum önerir misiniz? Ne gibi avantajlar sağlar bana?
  4. hisamzen

Soru Güncelleme

540 mb lık bir güncelleme gelmiş yapan var mı, varsa neler değişti söyleyebilir mi? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. hisamzen

Yardım Ortam ekranı

Şarj tüketimini deneyip söyler misin? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. hisamzen

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

İngilizce olan son sürüm dostum yani haliyle ingilizce olanı iyi. Türkçe olandan da çok şey bekleme çoğu kısmı yine ingilizce. Tavsiyem v11 i yükle. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. hisamzen

Keşke iki kamera aynı anda yüklenebilse ya Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. hisamzen

Önceki telefonum sony idi duygulandım :d Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. hisamzen

Diğer arkadaşta gözüküyor telefonu mu farklı Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. hisamzen

48 megapixel seçeneği neden çıkmıyor bende Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. hisamzen

mevcetin v11 sürümü için config dosyası veya önerilen ayarlatın var mı bide aklıma takılan şey neden 80 mb civarı bu sürüm Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. hisamzen

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Camera api2 desteği falan diyodular ondan da haber yok Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. hisamzen

Bende bilmiyorum always display yoksa kafayı yerim Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. hisamzen

Bizde niye yok ya ekstra bişe mi yaptın Düzeltiyorum gelmiş [emoji23] Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. hisamzen

Redmi note 7 cihazım bende hareket yok Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt