Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam makro kamerası yaklaşık 5 6 cm den minimum fotoğraf çekebiliyor, fakat fotoğrafı 50 mgpx çektiği için zoom atınca bozulma olmuyor örnek fotoğraf ve fotoğraf bilgisi bıraktım.
Fotoğraf boyutu büyük olduğu için buraya yükleyemiyorum: https://imgyukle.com/i/CfY3Yp
Merhaba iyi forumlar, Xiaomi 15 Ultra cihazıma geçen hafta yazılım güncellemesi geldi. HyperOS versiyonu 2.0.202.0 oldu. Fakat bu güncellemeden sonra ses açma kısmasında sorun yaşıyorum telefonun. Medya sesini yükseltmek istediğimde gecikmeli bir şekilde yükselip alçalıyor ve genelde atlama...
Tekrardan herkese merhaba arkadaşlar. Konuda önceki mesajlarda yazdığım sorunlar artık telefonda yok. Cihazı marttan itibaren kullanıyorum en sonki güncellemeden itibaren de kapatmadım telefonu. Ne zaman takılacak diye merak ediyorum. Görüldüğü üzere 860 saattir açık ve en ufak bir takılma dahi...
telefon alma arefesinde biri olarak bu konuyu görmem mucize oldu benim için. gidip mi 11t alıp deneyeceğim inşallah olur da hayal kırıklığına uğramam eğer olursa bilgilendirme yapacağım.
hocam cihazı alalı 2 seneden fazla oldu garantisi de bitti aslında rootlayıp değişik romlar denemeyi düşünüyorum ama biraz çekiniyorum telefona bişey yaparım diye