Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok hocam onla alakalı değil medya telefonda indirilmiş sohbet profiline tıklayıp tüm medyayı gördüğün yere basınca orda fotoğraflar gözükmüyor bazen, bazen de çok geç yükleniyor. ufs 4.1 olan telefonda böyle bir şey yaşamam imkansız diye düşünüyorum
Merhaba forumdaşlar, telefonda whatsappda herhangi bir sohbette medya kısmına girdiğim zaman fotoğrafların yüklenmesi aşırı uzun sürüyor. Whatsappın önbelleğine baktığımda 75 mb olduğunu gördüm acaba önbellek tutmuyor telefon onla mı alakalı ama pek sanmıyorum. Aynı durum instagramda da geçerli...
ben çok memnunum. bir ara telefonu 40 gün boyunca kapatmamıştım ona rağmen en ufak bir takılma yaşamadım telefonda. gerçekten çok seri ne yaparsanız yapın kasma donma olmuyor. fotoğraf bilginiz varsa dslr seviyede fotoğraflar çekebiliyorsunuz ben özellikle telefoto lensi çok seviyorum 100mm...