hisamzen kullanıcısının son içeriği

1. hisamzen

Yardım Xiaomi 15 Ultra mı, S25 Ultra mı?

Bu telefon sırf 200 mgpx periscope lens için alınır hocam :D öyle fotoğraflar çekiyorum ki CANON kamerası olan kuzenim kıskanıyor bazen
  2. hisamzen

hocam makro kamerası yaklaşık 5 6 cm den minimum fotoğraf çekebiliyor, fakat fotoğrafı 50 mgpx çektiği için zoom atınca bozulma olmuyor örnek fotoğraf ve fotoğraf bilgisi bıraktım. Fotoğraf boyutu büyük olduğu için buraya yükleyemiyorum: https://imgyukle.com/i/CfY3Yp
  3. hisamzen

Yardım Xiaomi 15 ultra güncelleme sonrası sorun

neden yaşıyorum acaba bu problemi yaa hala devam ediyor. pişman oldum güncelleme yaptığıma
  4. hisamzen

Yardım Xiaomi 15 ultra güncelleme sonrası sorun

Merhaba iyi forumlar, Xiaomi 15 Ultra cihazıma geçen hafta yazılım güncellemesi geldi. HyperOS versiyonu 2.0.202.0 oldu. Fakat bu güncellemeden sonra ses açma kısmasında sorun yaşıyorum telefonun. Medya sesini yükseltmek istediğimde gecikmeli bir şekilde yükselip alçalıyor ve genelde atlama...
  5. hisamzen

Tekrardan herkese merhaba arkadaşlar. Konuda önceki mesajlarda yazdığım sorunlar artık telefonda yok. Cihazı marttan itibaren kullanıyorum en sonki güncellemeden itibaren de kapatmadım telefonu. Ne zaman takılacak diye merak ediyorum. Görüldüğü üzere 860 saattir açık ve en ufak bir takılma dahi...
  6. hisamzen

Gcam Xiaomi 11t gcam arıyorum

kamera app kötü demiyorum gcam kadar iyi çalışmıyor diyorum gcamın hazır ayarları hdr modu güzel iş yapıyor
  7. hisamzen

bulan yok herhalde. kendi kamerasıyla çektiğim fotoğraflar içime sinmiyor nedense :d
  8. hisamzen

internette forumlarda aradım da stabil düzgün çalışan bir gcam bulamadım kullanan test eden varsa link veya apk bırakabilir mi?
  9. hisamzen

İpucu IMEI repair yaptırmadan ömürlük kullanım (çift hatlı cihazlar için)

sırf bunun için denenir yaa 😂 ama 6 aylık süreç zor yani
  10. hisamzen

İpucu IMEI repair yaptırmadan ömürlük kullanım (çift hatlı cihazlar için)

telefon alma arefesinde biri olarak bu konuyu görmem mucize oldu benim için. gidip mi 11t alıp deneyeceğim inşallah olur da hayal kırıklığına uğramam eğer olursa bilgilendirme yapacağım.
  11. hisamzen

Yardım Note 7 Ahize Sesi

hocam cihazı alalı 2 seneden fazla oldu garantisi de bitti aslında rootlayıp değişik romlar denemeyi düşünüyorum ama biraz çekiniyorum telefona bişey yaparım diye
  12. hisamzen

Soru Note 7 Ahizeden Gelen Ses Çok Az Yükseltebilirmiyiz?

ben de aynı problemi yaşıyorum sorunu çözdünüz mü çözdüyseniz nasıl
  13. hisamzen

Yardım Note 7 Ahize Sesi

Merhabalar, bende de aynı problem oldu çözümü çıkmadı mı acaba.
Üst Alt