Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. 32gb mi5 kullanıcısıyım ve yaklaşık 2 hafta önce yarım metre yükseklikten telefonum halının üstüne düştü ve bir daha da tepki vermedi. Sarja taktığında ışık bile yanmıyor. Ankara'da Xiaomi tamir eden bir arkadaşa yolladım ve telefonun tamir olamayacağını söyledi.Tahminimce...
Kullanımla alakalı aynı kullanımla güncellemeyi yapmadan 1 günü rahat çıkaran telefon şuan günde 3-4 kere sarj etmek zorunda kalıyorum. Eski roma nasıl dönebilirim
Belirteyim yarı yolda bırakmasın,kasmasın,bir kaç sene kahrımı çeksin,düzenli güncelleme alabiliyorsa alsın,fotoğraf kaltesi de çekince "Bu ne be böyle!" dedirtmesin yeter :D
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Şuan Xperia Z1 kullanıyorum ve telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum.Aklımda Redmi Note 3 pro,Redmi Note 4,One Plus 2,ZTE Nubia 9 var. Özellikle Note 3 Pro ve Note 4 arasında çok kararsızım. Kullanıcılar varsa aramızda yorum yapabilirler mi? Mediatek...