Hiparci kullanıcısının son içeriği

1. Hiparci

Yardım Redmi note 13 pro plus bootloader kilidi açılmıyor

Hocam 14t pro için yetkili hesapla rom yükleme yapılıyor mu? Yapılıyorsa özelden fiyat ve randevu bilgisi rica edeceğim. Dimenstiy 9300+ işlemci, direnç var.
  2. Hiparci

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

Ben bir kerizlik yaptım, community uygulamasından izin aldım. Ardından geliştirici seçeneklerinden hesabımı ekledim, ardından PC uygulamasından süre aldım. Süre sonunda bootloader açmayı denedim, birkaç gün boyunca açamadım hata verdi. Sinirlendim format attım. Şimdi geliştirici seçeneklerinden...
  3. Hiparci

Soru Mi 14T Pro almak üzereyim. BL Kilidi Açılıyor mu?

Hocam ben halihazırda dirençli olarak aldım cihazı. Fabrika ayarlarına dönüşte IMEI gitmiyor. Yalnız bende şu anda unnmixm kodlu rom var. BL açıp Rus romu atmak istiyorum. Banka uygulamaları açısından problem olur mu aceba? Birde rom değişikliğinde IMEI gider mi. Bilgin varsa yanıtlarsan çok...
  4. Hiparci

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

Hocam banka uygulamaları kullanıyor musun. Rom değişiminde sorun çıkarıyor mu banka uygulamaları aceba?
  5. Hiparci

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

mi community uygulamasından yetki aldım, geliştirci seçeneklerinden hesabı ekledim. Bilgisayardan unlock ile açmayı denedim, 72 saat bekleme verdi. 72 saat geçtikten sonra tekrar deniyorum "this device is not activated" hatası alıyorum. allahım yarappim deli olacam, yav arkadaş bu xiaomi den...
  6. Hiparci

Çok teşekkürler hocam, son bir sorum daha olacak. Bunu modülden yükleyip ardından unroot yapınca sorunsuz kullanmaya devam edebilir miyiz. Denedin veya fikrin varsa çok makbule geçer.
  7. Hiparci

Rehber Mi 14T Pro Magisk Root (Rothko Global)

Hocam uninstall ile aynı sekilde unroot yapabiliyor muyuz zahmetsizce? Yalnızca ses kayıt için magisk kullanıp hemen ardından geri kaldırmak istiyorum. Eğer mümkün değilse rom değişikliği yapacağım.
  8. Hiparci

HyperOS Xiaomi 14 Pro (shennong) - Çin Kararlı - OS1.0.50.0.UNBCNXM

Global yüklü cihaza doğrudan bunu yükleyebilir miyim? Veya öncesinden yapmam gereken extra adımlar var mıdır? Çin romları çok övülüyor nedense, farkını görmek istiyorum.
  9. Hiparci

Hocam biraz detay verebilir misin kullanımı hakkında. Örneğin seçimli kayıt veya format tercihi vb varmı. Otomatik cloud senkr oluyor mu? Yedeklenmis olan kayıtları toplu silme varmi
  10. Hiparci

Yardım Tam ekran göstergesi döndürme butonu

Merhaba hocalarım. Otomatik döndürme kapalı olduğu halde telefonu fiziksel olarak çevirince sol altta ufak bir döndürme butonu çıkıyor. Tam klavyenin oradaki harf yerine basacağım bir bakmışsın telefonun şirazesi kaymış yan dönmüş oluyor. Biraz karıştırdım ve tam ekran görünüm çizgisini...
  11. Hiparci

Soru varsayılan uygulama sıfırlama

üzerinden çok geçmiş ama benim de şöyle bir sorunum var hocam. pdf açarken varsayılan uygulama seçemiyorum. telefonda pdf açma kapasitesi olan tüm uygulamaları gösteriyor her seferinde. google drive okuyucu, one drive okuyucu ve adobe olarak gösteriyor. ben istiyorum ki arasından bir tanesini...
  12. Hiparci

Yardım MI Tarayıcı Nasıl Silinir?

pm is not recognized command hatası veriyor hocam düzenleme: "adb shell pm disable-user com.mi.globalbrowser" şeklinde yaınca hemen devre dışı bıraktı hocam. ben en başta adb shell komutunu ayrı yazıyordum, şu anda sorun kalmadı
  13. Hiparci

MIUI 13 Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Global Kararlı Rom V13.0.5.0.SJZIDXM İndirme Bağlantıları

stabillik nasıl deneyim paylaşacak arkadaş varmı?
  14. Hiparci

MIUI 13 Redmi Note 9 Pro (joyeuse – Endonezya Kararlı V13.0.4.0.SJZIDXM

Birkaç gün önce yoldayken geldi bana. Hem şebeke iyi değil hem mobil veri kullanmayayim diye indirmedim. Şimdi kayboldu henüz gelmedi
  15. Hiparci

Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

Bende seçiliyor problem yok. Zil sesi seçiminde stock zil sesleri uygulamasını seçin. açılınca yerel zil sesi değil bir altındaki önceden yüklenen zil sesleri kısmına girin. en üstte zil sesi ayarlamayın şeklinde seçenek görülmesi lazım
Üst Alt