Hiparci kullanıcısının son içeriği

1. Hiparci

MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

işte beklenen tarif teşekkürler hocam. root recovery vb hiçbirşey kurulu olmayan aldığım ilk günkü gibi olan cihaza deniyorum bakalım şimdi. 450 mb olan ota dosyasını görmedi 1.6gb olan recovery dosyasını görüyor sadece
  2. Hiparci

Recovery Redmi Note 4/4X TWRP 3.3.1.0 [Mido][03.06.2019]

magisk yüklemek gerekiyor mu veya loop dedikleri problem oluyor mu reboot ederken?
  3. Hiparci

Yardım Redmi Note 4X VoLTE Snapdragon Sorunu

tam olaraka ynı problemi, daha doğrusu problemleri yaşıyorum. volte etkin fakat aktif olarak çalışmıyor. yeni apn kayıt yapılmıyor. varsayılan apn üzerinde değişiklik yapınca direk varsayılan apn siliniyor. bendeki cihaz ithalat yoluyla kayıtlı ve s9+ üzerinde sms etkinleştirmesini yaptım. aynı...
  4. Hiparci

Recovery Redmi Note 4/4x (Mido) Twrp 3.2.3-0

gcam çekimlerini güzel gördüğüm için bende yapayım diye geldim ama kesinlikle uzak durmama gereken bir iş anladığım kadarıyla. aşırı karışık ve ciddi tecrübe istiyor sanırım. yukarda alıntıladığım cümleyi bile anlayamadım ben. flashlamak nedir nasıl yapılır şimdi oturdum onu araştırıyorum
  5. Hiparci

Soru Manyetik şarj kablosu

biraz hort olacak ama konuyu açtığım sıralar aldım birkaç hafta kullandım ve attım. her marka için aynı mıdır bilemem ama linkteki ürün ekran dokunmatiğine kafayı yediriyor biraz, şarja bağlı olduğu esnada. direk cihazı kökten sapıtmıyor sadece şarja takılı iken galiba manyetik kısımdan biraz...
  6. Hiparci

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

bu ekteki gm8 efs dosyalarını ilk mesajdaki şekilde ve aynı yöntemle yapacağız yani dmi? note 4x var denemek istiyorum
  7. Hiparci

Soru Redmi Note 4 Miui 10 Ne Zaman Gelecek?

teşekkürler deniyorum hemen. 64lük kart olduğu için yenisini alayım diyemiyorum çok para çünkü, mecbur bunu bi şekilde yapmak zorundayım
  8. Hiparci

Soru Redmi Note 4 Miui 10 Ne Zaman Gelecek?

Sizde de SD kart yazma hatası varmı? 9.6.3.0 ile beraber artık hiçbir uygulama ile SD kart üzerinde işlem yapamıyorum. Kopyala sil yeni klasör taşı vs hiçbir işlem olmuyor. Uygulamalardaki belgeler uygulaması aktif et devre dışı bırak butonu kapalı tiklanmiyor. Dosya yöneticisinin izinlerinde bi...
  9. Hiparci

Soru Note 4x SD kart yazma sorunu

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 10 gün kadar önce gelen 9.6.3.0 sürümü itibariyle de kart yazma işlevi çalışmıyor. Belgeler uygulamasına baktım aktif görünüyor ve devredışı bırakma seçeneği kapalı tiklanmiyor. Dosya yöneticisinin izinleri açık halde. SD kart üzerinde herhangi bir değişiklik...
  10. Hiparci

Yardım Redmi Note4X Rahatsız etme Modu sapıttı

Güncelleme ile çözülmüştü kendiliğinden
  11. Hiparci

Haber Mi 9.6.3.0 Güncelleme geldi...

Ekran kilidini her açtığımda oluşan silent/dnd hatası tekrar başladı bu sürümde
  12. Hiparci

Birkaç gün önce 9.6.3.0 güncellemesi geldi ve aynı problem tekrar başladı. Artık bıktım Sony Xperia xz aldım.
  13. Hiparci

Yardım Çift Uygulama ve ikinci alan

merhaba arkadaşlar. işim gereği bazı uygulamaları klona yapıp 3-4 farklı hesaba giriş yaparak kullanmam gerekiyor. fakat bu şekilde kullanacağım uygulamalar clon uygulamaları ile çoğaltınca hata veriyor ve çalışmıyor. telefonun kendi özelliği olan çift uygulama veya ikinci alan ile çoğalttığımda...
  14. Hiparci

yok hocam sıfırlamak çok zahmetli olur. işyerim için yoğun olarak kullanıyorum, giriş yapılmış 10larca kurum banka hesabı var hepsi ayrı ayrı eşek yükü gibi dert olur sıfırlama yaparsam.
Üst Alt