Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
işte beklenen tarif teşekkürler hocam. root recovery vb hiçbirşey kurulu olmayan aldığım ilk günkü gibi olan cihaza deniyorum bakalım şimdi. 450 mb olan ota dosyasını görmedi 1.6gb olan recovery dosyasını görüyor sadece
tam olaraka ynı problemi, daha doğrusu problemleri yaşıyorum. volte etkin fakat aktif olarak çalışmıyor. yeni apn kayıt yapılmıyor. varsayılan apn üzerinde değişiklik yapınca direk varsayılan apn siliniyor. bendeki cihaz ithalat yoluyla kayıtlı ve s9+ üzerinde sms etkinleştirmesini yaptım. aynı...
gcam çekimlerini güzel gördüğüm için bende yapayım diye geldim ama kesinlikle uzak durmama gereken bir iş anladığım kadarıyla. aşırı karışık ve ciddi tecrübe istiyor sanırım. yukarda alıntıladığım cümleyi bile anlayamadım ben. flashlamak nedir nasıl yapılır şimdi oturdum onu araştırıyorum
biraz hort olacak ama konuyu açtığım sıralar aldım birkaç hafta kullandım ve attım. her marka için aynı mıdır bilemem ama linkteki ürün ekran dokunmatiğine kafayı yediriyor biraz, şarja bağlı olduğu esnada. direk cihazı kökten sapıtmıyor sadece şarja takılı iken galiba manyetik kısımdan biraz...
Sizde de SD kart yazma hatası varmı? 9.6.3.0 ile beraber artık hiçbir uygulama ile SD kart üzerinde işlem yapamıyorum. Kopyala sil yeni klasör taşı vs hiçbir işlem olmuyor. Uygulamalardaki belgeler uygulaması aktif et devre dışı bırak butonu kapalı tiklanmiyor. Dosya yöneticisinin izinlerinde bi...
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 10 gün kadar önce gelen 9.6.3.0 sürümü itibariyle de kart yazma işlevi çalışmıyor.
Belgeler uygulamasına baktım aktif görünüyor ve devredışı bırakma seçeneği kapalı tiklanmiyor.
Dosya yöneticisinin izinleri açık halde.
SD kart üzerinde herhangi bir değişiklik...
merhaba arkadaşlar. işim gereği bazı uygulamaları klona yapıp 3-4 farklı hesaba giriş yaparak kullanmam gerekiyor. fakat bu şekilde kullanacağım uygulamalar clon uygulamaları ile çoğaltınca hata veriyor ve çalışmıyor.
telefonun kendi özelliği olan çift uygulama veya ikinci alan ile çoğalttığımda...
yok hocam sıfırlamak çok zahmetli olur. işyerim için yoğun olarak kullanıyorum, giriş yapılmış 10larca kurum banka hesabı var hepsi ayrı ayrı eşek yükü gibi dert olur sıfırlama yaparsam.