Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam twrp yerine fastboot ile yapın dediniz. Şimdi şuradaki sayfadan hangisini indirmem gerekli? Download Mi 9 SE Firmware (grus) Xiaomi Mi 9 SE ROM cihazım 9 se
hocam anladım yaparım ben bunu diyordum aşağı konuları koyuca kafam allak bullak oldu. efs konusunu okudum şimdi, onun yedeğini alayım. yedekleme konusunda ise onu da trwp den yedeklerim. hocam şunu bir kez daha sormak istiyorum. şu anki sürümüm Miui 10.5 by xiaomi. Eu 9.8.29 . şunu MIUI 12 -...
hocam elnize sağlık çok güzel anlatmışsınız. 2 yıllık 9se cihazıma ilk defa güncelleme yapacağım ve Sürümüm Miui 10.5 by xiaomi. Eu 9. 8.29 . İmei silinmesin diye hiç güncelleme yapmadım ama forumu biraz okuyunca ve sizin yazınızı okuyunca imei silinmezmiş öğrendim. şimdi hocam şu sürümü MIUI...
Çok teşekkürler cevabınız için. Biliyorum çok saçma gelecek ama yedeklemeyi nasıl yapacağım? (youtube dan bulurum aslında yedeklemeyi nasıl yapacağımı) Trwp yüklü bu arada. Format atarsam imei zarar vermez değil mi? Format atarsam trwp silinir mi? Mesela MIUI 12 - Mİ9 SE - Global Kararlı Rom...
Arkadaşlar 2 yıllık cihazıma ilk defa güncelleme yapacağım ama hangi sürümü nasıl yükleyeceğimi hiç bilmiyorum. İmei silinmesin diye hiç güncelleme yapmadım ama forumu biraz okuyunca imei silinmezmiş. Ayrıca fotoğraflar, WhatsApp vs silinsin istemiyorum. Sürümüm Miui 10.5 by xiaomi. Eu 9. 8.29...
Üstadım bu eu son sürümü 9.5.30 aynı şekilde siz söyleyince forumdaki miroom kategorisine baktım aynı sürüm yani 9.5.30 onda da mevcut. İyileştirmeler de aynı. Acaba miroom ile eu arasındaki fark ne? Teşekkürler şimdiden.
Merhaba bendeki de 9.5.9 ama 9.5.16 geçeceğim. İlk defa güncelleme yapacağım için twrp de sadece güncelleme dosyasını seçip install demek yeterli mi? Ekstra birşeyler yapmak gerekli mi?