hilmimedine kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım sürüm düşürmek

merhaba not 9s cihazımda beta and11 yüklü. acayip hatalar var. eski sürüme nasıl dönerim. mi flash ile dönmeye çalışıyorum commend faild hatası veriyor
  2. H

MIUI 12.5 İkinci beta kayıt listesi belli oldu

Merhaba gün içinde 2. Beta kayıt listesi telegram grubunda paylaşıldı. POCO Stable Tester Selection List https://c.po.co/global/post/12283 [2nd Batch] Mi Stable Tester Selection List https://c.mi.com/global/post/11243/
  3. H

Miui beta 2 katılım

Merhaba beta 2 ye katılıpta güncelleme alan varmı? Yoksa kayıt tarihinin sonumu bekleniyor güncelleme verilmesi için? Bilen varmı acabs
  4. H

Yardım Wechat için referans lazım

Referans olabilecek bir arkadaş varmı acaba
  5. H

Yardım Görüşme esnasında sesi kapatma

Merhaba arkadaşlar. Telefon ile görüşme yaparken ekran kapalı olduğu halde yüzüm sessize almayı aktif hale getiriyor. Bu durumu önlemek mümkün mü?
  6. H

Çözüldü E devlet giriş sıkıntısı

E devlete girmeye çalıştığımda internet bağlantısı kontrol edin uyarı çıkıyor. Acaba bir çözümü mevcut mu?
  7. H

Yardım Konuşma yaparken sessize almayı önlemek

Herkese merhaba. Not 9s telefonum ile görüşme yaparken ekran kapalı olduğu halde yüzüm sessize al butonuna dokunuyor. Bunu engellemek mümkün mü?
  8. H

Çözüldü MIUI 12 güncelleme sonrası ekran altında bulunan çizgi

Merhaba. MIUI 12 güncelleme sonrası ekran altında çizgi çıktı resmi mevcut. Bunu kaldırabilir miyiz acaca
  9. H

Çözüldü Newpipe video sayfa açma sorunu

Merhaba.. Newpipe uygulaması seçtiğim linke tıklayınca kodların olduğu bir sayfa açıyor üzgünüz bu olmamslıydı diye hata mesajı veriyor. Ne yapmam lazım?? 1595968167 Tam konuyu açtım güncelleme geldi ve düzenli.
  10. H

Çözüldü Form bilgilerini güncelleme

Merhaba daha önce mi5s telefon ile formda kayıtlıydım. Şimdi redmi not 9s e geçiş yaptım. Form da kişisel bilgileri güncellendim ama bana hala mi5s e yeni konu açıldı diye bilgi geliyor. Not 9s için ise bilgi gelmiyor. Farklı bir yer mi var acaba
  11. H

Çözüldü Android durduruldu hatası çözümü

Merhabalar, Sizin de başınıza gelebilecek bir problem olan android durduruldu genel hatası çözümünü çok basit bir şekilde çözmek mümkün. Öncelikle geliştirici seçeneği aktif etmeniz gerek. Sonra geleştirici sekmesi altında bulunan zorla durdurulmuş uygulamalar bildirimi engelle seçeneği...
  12. H

Diğer Mi5s için arka kamera lazım

İyi akşamlar telefonum için arka kamera lazım orijinal kamera yı nerde bulabilirim. Fikri olan var mı ?
  13. H

Yardım Mi5s 'e Nasıl Pixel Experience Kurabilirim ?

Hocam twrp bilgisayar ın bios menüsünün telefon daki karşılığıdır. Bunun nasıl yükleyeceğine dair YouTube da örnek videolar var. Anlatma ile yapman hiç bilmiyorsan çok zor. Yalnız mi tabanlı romlardan şaşma diğerlerinde çok problem var. Ben mi room kullanıyorum genel anlamda güzel bir rom
  14. H

Yardım Mi 8 Se Reklam Kaldırma

Rehber - TWRP Reklam Engelleyici telefon da twrp yüklü ise bu işlemi yap. Reklam dekan kalmaz
  15. H

Yardım Mi 5s batarya önerisi

Değiştire bilirsin. Azıcık alet kullanmayı biliyorsan yapabilirsin. Nette videolar var
Üst Alt