Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha önce note 10 proda buna benzer bi hata vardı kameram açılmıyodu yanlış rom ve modem dosyası kullanımından dolayıydı oncekınde çözdüm ama oneplusta nasıl veya ne yapılcağını bilmiyorum telefonu incelemeden almıştım eve geldiğimde kamera 1080p60fpste ve 4k120fps te sorunsuz 4k30 4k60 8k30fps...
telefonu dun birinden satın aldım daha once kullanılmıs telefon yurtdısı hani herhangi bi imei veya direnc işlemi yapılmamıs sizce hangisi daha mantıklı yada hangisini yaptıtrsam direnc kaydı yaptırırsam ilerliyen zamanda satamayabilirim diye dusunuyorum anakartta sıcaklık sorunları oluyomus...
telefonumda suan pixel experience var ama miui 14 gorunusuyle guzel duruyo peki performans olarak sonuclar ne olur yardımcı olabılırmısınız sızce hangisi bu romda kalmalımıyım yoksa miui14 flashliyimmi?
şöyleki cihazi aldigimda miui 12.5ti sonra neden pixel experince kurmuyorum dedim ve suan cihazda evolation x romu var android13 sizce miui14.0.1 romu kurmalimiyim yoksa boyle kalsinmi yani performans veya islevsel olarak nasil olur
telefona onceden rom atıldı ben yenı rom yukledım ve suan aktıf olarak kullanıyorum fakat yenı rom yuklemek ıstedıgımde bl kilidini acmam gerekirmi yada acıkmıdır
acık degılse bl kilidini actıgımda ımeı gıdermı
telefonum MİUİ12.5 ti 13.0.9 rom unu indirmek istedim twrp kurdum herseyı eksıksız aynı yaptım yuklendıkten sonra ise telefonu acmaya calıstıgımda otomatık MİUİ Recovery 5.0 menusune atıyo neyapmalıyım lutfen yardımcı olabılırmısınız cihaz: redmi note 10 pro max (sweetin)