Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba telefona magisk yükledikten sonra fastboota düştü, forum içinde araştırma yaptım ancak tek çarenin tekrar fastboot rom atmak olduğunu söylüyorlar bu telefonu açmanın yolu yok mudur ?
Merhaba iyi forumlar, ben şuan aşağıdaki resimde gördüğünüz miui sürümünü kullanıyorum yine aynı şekilde magisk sürümü de resimdeki gibi ancak Viper4Android en son sürümü kursam bile hep 2.5.0.4 sürümünde başlatıyor bunun sebebi ne olabilir ?
merhaba ben pixel experience plus rom kullanıyorum biliyorsunuz ki bu rom aosp tabanlı ve içinde galeri uygulaması olarak Google fotoğraflar geliyor ben google fotoğraflar kullanmak istemiyorum bu uygulamayı silsem yerine miui 12 nin galeri uygulamasını yükleyebilir miyim ?
merhabalar ben yanlışlıkla telefonun imeisini silmiştim ancak tekrar imei attım ve hattı taktım ama şebeke hatası oluyor ve imei olmasına rağmen hattı kullanamıyorum yardımcı olur musunuz ( ilgili resimler ektedir )
Merhabalar ben mi 9t cihazıma aosp rom kurmaya çalışıyorum ancak custom rom kullandığım için ilk olarak global kararlı roma geçiş yaptım ve aosp romun kurulumuna geçtim ama meşhur hatayı verdi bende firmware yüklemek için siteye girdim ama orda da sadece miui 12 için firmware vardı şimdi ben...
Arkadaşlar merhaba ben son aylarda 3-4 kez rom değiştirdim bunların 2 tanesi miui 12 idi biri kararlı romdu diğeri şuan da kullandığım xiaomi.eu v20.7.23 ama bu romlarda yaşadığım ortak bir sorun var pil sorunu... miui 11 kullanırken ekran süresi 8-9 saati buluyodu ama miui 12 kullanmaya...
Merhaba ben miui 12 global sürüm kullanıyorum ancak ekrana çıkan pop up' lara ( ismi farklı olabilir tam bilmiyorum ) dokunamıyorum örneğin VPN e bağlanmak istediğimde tamam tuşuna basamadığım için kullanamıyorum veya google da bildirimler için ekrana çıkan "pop up" a dokunamadığım için bildirim...
Arkadaşlar merhaba bugün YouTube premium almak istedim ancak kart bilgileri girme ekranında Google Pay'e erişilemiyor diye hata veriyor sebebini bilen yardımcı olursa sevinirim
Not:Cihaz Rootlu
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ki mi band 5 çinde satışa çıktı bende aliexpresste gördüm yorumlarına falan baktım cidden gönderiliyor ve aklıma takıldı sizce almalı mıyım almamalı mıyım ? (mi band 3 kullanıyorum)
telefonuma yeni çıkan miui 12 yi kurmak istemiştim zip dosyasını indirdim ve cihaza attım, önceden twrp kurmuş olduğum için direk onu açmak istedim ama stock recovery açıldı bende dosya yöneticisinde gezerken gördüğüm recovery.img dosyasını ve twrp adlı dosyayı sildim şuan twrp yüklemeye...