Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomiden samsunga geçince root işi sıkıntı olduğu için adawaysiz ne yapacağım derdim lakin gerek kalmadı artık.
Ayarlardan bağlantı kısmına girin. Dns kısmına dns.adguard.com yazın roota gerek kalmadan tüm telefonlarda reklamları engelliyor.
Benim mi6 da da aynı sorun var. Çekimi çok zayıf. Dışarıda çekiyor ama evde ne İnternet ne arama yapmıyor doğru düzgün. Bir kez yağ tenekesine düşmüştü ekran falan gitmişti sonra garanti halletti o ara oldu diye tahmin ediyorum. Şebeke sorunu için 2 kez garantiye verdim beceriksizler sorun yok...
Bendeki sorunun aynısı şarj flexsi değişecek düzelmezse alt şarj portu değişecek. Ben 2sinide değiştirdim düzelir gibi oldu geri bozuldu 1000 lira harcadım boşa gitti.
Üstteki linkte arkadaş atmış flex kablo ve alt anakart yazanı alıp değiştireceksin
Biliyorum çözümler işe yarar sanıyordum bende pek işe yaramadı. Şimdi Bi flex daha sipariş verdim çalışmazsa uğraşmam daha. Güzel telefon kıyamıyorum da
ne yazik ki telefonu arka kapak vidalarını taktıktan sonra tekrar şarj olmamaya başladı tekrar sök çıkar yaptım bantları yeniledim kısa süre sonra geri gitti. Redmi ekranı geliyor power tuşuna basınca şimdi o da gelmiyor. Aygıt yöneticisinde de görünmüyor. Muhtemelen hem brick oldu hem şarj...
Alt ve üst tarafı bantladım şarj almaya başladı ekran geldi. Anakarttan şüphe ediyordum flex değiştiğim için, şimdilik sorun yok. Biraz şarj olsun kapağı falan geri takacağım batarya 0 a inmiş ondan ekran gelmiyormuş. Karşılaşan olursa flex değişiminden önce bant atsın.
Arkadaşlar merhaba, telefon iki hafta önce şarj almıyordu biraz araştırdım sorunun flex kaynaklı olduğunu öğrendim. İnternetten yeni flex sipariş edip değiştirdim telefon düzeldi şarj sorunu kalmamıştı. Ancak dün gece şarjı % 40 gibiyken aniden kapandı telefon açılmadı bir daha. Şimdi arka...