HiddeNKinG 'in en son etkinliği

• HiddeNKinG
    Henüz tanıtım ve bilgi paylaşımı olmadığı için fiyatlar belli değil. Çin'de tanıtımdaki fiyatından biraz daha pahalıya gelir globale ama...
  • HiddeNKinG
    HiddeNKinG , Mod HyperUnlocked başlıklı konuya cevap yazdı.
    Modülü denk gelirsem atarım hocam ama şimdiye kadar görmedim belki gcam da destek vardır ona bakın
  • HiddeNKinG
    HiddeNKinG , Mod HyperOptimize başlıklı konuya cevap yazdı.
    Daha iyi pil ömrü için Freezer kullanabilirsiniz hocam ama performans olarak bunu önermişler tabi ben henüz test edemedim
  • HiddeNKinG
    HiddeNKinG , Mod HyperOS Launcher Mod Lite başlıklı konuya cevap yazdı.
    Download ve kaynak https://github.com/Mods-Center/HyperOS-launcher-mod-lite/releases
  • HiddeNKinG
    HiddeNKinG , Magisk Modülleri forumunda Mod HyperOptimize başlıklı bir konu başlattı.
    HyperOptimize Bu nedir? Sistem ve Kernel parametrelerini optimize ederek güç tüketimini azaltmayı amaçlayan bir modüldür. Olağanüstü...
  • HiddeNKinG
    HiddeNKinG , Magisk Modülleri forumunda Mod HyperOS Launcher Mod Lite başlıklı bir konu başlattı.
    HyperOS Launcher Mod Lite Düşük donanımlı cihazlar için optimize edilmiş hafif HyperOS Launcher sürümü. Öne çıkan özellikler...
  • HiddeNKinG
    HiddeNKinG , Magisk Modülleri forumunda Mod HyperUnlocked başlıklı bir konu başlattı.
    HyperUnlocked Düşük seviye Xiaomi cihazlarda, açılması mümkün olan tüm üst seviye özellikleri açmak için yapılmış bir...
  • HiddeNKinG
    HiddeNKinG , Haber Xiaomi 17 Pro ilk bakış başlıklı konuya cevap yazdı.
    Redmi serisi hala rekabetçi ve diğer modellere göre f/p hocam. Tabi eski fiyatlardan eser kalmadı ama yapacak bir şey yok
Üst Alt