hidayet cevik kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım kendi kendine reset atıyor

IMEI atarken dosyaları yuklemedigim için benimde öyle oluyordu kapanıp açılıyordu dosyaları yükleyince geçti hlos
  2. H

Soru Şarjım çok hızlı bitiyor

Şarjım gece yüzde 25 azalıyor...normalde de çabuk bitiyor.pil kullanımında en altta diğer. Çok harcıyor ne kapanıyor nede o diger uygulamanın ismi belli.. ne yapabilirim.. yeni rom attım geçmedi twrp den format yaptım hala aynı
  3. H

Soru Siyah ekran

Cod (Call of duty) oyanarken telefonum siyah ekran oluyor. Oyunu kapatıp açtıktan sonra düzeliyor ama sonra tekrar siyah ekran oluyor nedeni telefonun ısınması sorunu.. sorun sanpdragon 720 serisi işlemcilerde oluyor mi 9t kullanırken de başıma geliyordu .. bu durumu olup çözen arkadaşlardan...
  4. H

Sohbet 15.000 TL'ye Telefon

Aylığının 10 da biri fiyat biçmissin genelde aylığı ile aynı paraya telefon aliyorlar
  5. H

Soru Xiaomi Mi Max 2 Sahiplerinin dikkatine

HOCAM düne kadar 8.5.5 kullanıyordum bt kilidini acmayı denedim geliştirici>bt kilit> cihazı kaydet butonuna bastıgımda 86006 sorunu alıyordum(kilit acma sebebim nandroid backup yapıp sevmediğim rom yuklediğimde geri donmek) sonra son gelen 9.5.5 guncellemesini yukledim ama yine bt kilidini...
  6. H

Rehber Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme

telefonumdan mi kilit acma yerine hesap ekleye basınca 86006 ve çince yazılır geliyor
  7. H

Rehber GPS Sorunu ve Çözümü

Programı yükle
  8. H

Haber Mi Max 2 MIUI 9.6.3.0 Global kararlı Güncellemesi Geldi

1534831925 Şuan tekrar 9.5.5 geldi
  9. H

Rom Mi Max 2 | 9.5.4.0 Global - Link

Hocam hala mi 8.5.5 kullanıyorum başka bir rom yükleme mi tavsiye edermisiniz
Üst Alt