Hicwell kullanıcısının son içeriği

1. Hicwell

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Şebeke onarımı

Ben de aksine Türk Telekom hiç bir kere bile kesinti olmadı.Turkcell hattımı samsung a55 taktık aynı lokasyonda 750 mbps hız aldık.Benim tele takınca şebeke gidip geliyor.
  2. Hicwell

Çin cihazının 5g bandları da aynı 4g aynı değil ama 5g çekmesi gerek.Ben bu sorunu sadece Turkcell de yaşıyorum.Turk Telekom da şebeke hiçbir şekil de kesilmiyor kullanım sağlıyorum.
  3. Hicwell

Arkadaşlar cihaz çin ve hindistan cihazı ise donanımsal nfc yok diye biliyorum.Çünkü orda nfc yasak.Ama nfc olan modeller global cihaz.Cihaz Türkiyede ki bandların hepsini destekliyor.
  4. Hicwell

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G NFC Sorunu

Bu romdan memnun musunuz ? Güvenlikle alakalı bir sorun yaşamayız dimi?
  5. Hicwell

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G -Şebeke sorunu

Aynı problemi yaşıyorum çözüm bulan yada keşfeden olursa etiketlerse sevinirim.
  6. Hicwell

Aynı sorunu yaşıyorum.Sinyal alsam bile hemen ya gidiyor.Ya testte sonuç az çıkıyor kopuyor.Aynı sim kartı Samsung a55 de denedik 750-800 mbps hız aldım aynı lokasyonda sorunun sebebini bir bulabilsek.
  7. Hicwell

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G -Şebeke Problemi

Merhaba aynı cihazı kullanıyorum.Birebir aynı sorunları yaşıyorum.Turkcell hattımı taktığım da sadece 3 günde 2 kere sinyal alabildim ve sürekli koptu.Sim kartımı Samsung a55 olan arkadaşımın telefona taktım.780 mbps hız aldım aynı lokasyonda aynı bandları desteklemesine rağmen benim cihazda...
Üst Alt