hiboz kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Global romda arama kaydedici nasıl kurulur?

Daha önce forumda paylaşılmıştı ama çok aramama rağmen bulamadım. Global Roma mi arama uygulaması nasıl kurulur? Amaç görüşme kaydetmek.
  2. H

Yardım Play destek kitaplıkları güncelleniyor...

Ben de aynı dertten muzdaribim. Playstore otomatik güncellemeler kapalı olmasına rağmen yine yapıyor bu şekilde
  3. H

Yardım Sizce Telefona Kendim IMEI Atmalı mıyım?

Sıkıntı olmaz. IMEI bulmak zor değil ki sizin IMEI ye kadar düşsün iş. Kullanmaya devam edin.
  4. H

Yardım Mi5 Ekran Gelmiyor. Telefon Bilgisayarda Görünüyor.

Mi 5 te kronik anakart arızası çıkıyor. Pek çok kişinin başına geldi. Durup dururken telefon kapanıyor. Bir daha açılımıyor. Zenex hocamın bir çözüm önerisi vardır.
  5. H

Sohbet garantisiz telefon almak?

Bahsedilen iki satıcı garanti firmalarından daha güvenilirdir. Mi9 se iyidir.
  6. H

Soru Eu Stabil Rom Çağrı Engelleme

Eu kararlı 10.2 kullanıyorum. Bahsettiğiniz sorunlar yok bende. Normal
  7. H

Soru Vestel venüs z20 vs xiaomi redmi 7

Redmi 7 alın keyfinize bakın.
  8. H

Soru Mi 5 Uygulama Kameraları hk.

Şu anlık bir çözümü yok. Normal kamera ters çekmesin. Gerisi bir şekilde gözardı ediliyor
  9. H

Soru Mi 5 Uygulama Kameraları hk.

[APP] [MI 5] [MIUI 10 Oreo 8.0] CameraX V2 -Google Camera with Front Portrait Working bu adreste ekte yer alan "Mi5_camera2api_and_fix" dosyasını twrp üzerinden yükleyin. Telefonu yeniden başlatın. Telefon açılınca yine yukarıdaki sitede yer alan versiyon 1. veya versiyon 2. "gcam.apk"...
  10. H

Sohbet İnternet sağlayıcı tavsiye

Superonline ı kapatmadan önce netspeeda başvuru yaparsanız onlar hallediyor. Yapamasanız da sorun yok. Evdeki hiçbir düzeni değiştirmeye gerek yok. Aynen modem takılı kalsın (varsa). Netspeed sizin adınızın yazılı olduğu 2 ucu açık kablo bırakıyor bina girişindeki kutuya. Aynı yerde Kutunun...
  11. H

Sohbet İnternet sağlayıcı tavsiye

56 TL ye Superonline kullanıyordum.20 gün önce taahhüt bitince 89 oldu. Kapatmak için dilekçe verdim. Son teklif 69 yaptılar. Aynı tarife netspeed de 48 TL. Arada 21 TL lik fark için riski göze aldım. Netspeed e geçtim. Memnun kaldım, tavsiye ederim. Modem yok. Bir de netspeed eve kadar...
  12. H

Diğer Mi 9 SE Satıcı Tavsiyesi

Bu işlerden anlıyorsanız kapalı alın. Ama anlamıyorsanız Boatloder kilidi açık alın uğraşmayın. AlırkenMi hesabından çıkış yapıp size vermesini isteyin. Mi hesabı açık olmasın satın alırken. Ya da mi hesabı ve şifresini de isteyin.
  13. H

Uygulama Klavye tavsiye başlığı

Gboard kimse tercih etmemiş ama bence mükemmel. Özellikle Türkçe karakterler geldikten sonra. Elimi harflerin üzerinde kaydırarak yazıyorum genelde. Bu konuda en iyisi gboard. Kelime tahminiinde de swiftkey çok iyiydi.
  14. H

İpucu Mi5 den Mi9 SE ye geçiş

Mi 9se nin boyu mi5 ten 3 mm daha uzun. Geri kalan ölçüleri aynı
  15. H

İpucu Mi5 den Mi9 SE ye geçiş

Ben de mi5 ten 9se ye geçmek istiyorum. Twrp ile rom değiştirince IMEI silinmez diye biliyorum.
Üst Alt