hibo11 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Poco X3 3.5 jacklı kablolu kulaklığı algılamıyor

Merhaba, 21 aylık garantisi devam eden bir poco x3 nfc aldık, kablolu kulaklıkları takınca algılamıyor. Ama radyoyu açınca kulaklıkları anten olarak görüyor ve radyoyu hoparlörlerden çalıştırıyor. Problem ne olabilir ? Kulaklığın c type veya 3.5mm den kullanılma ayarı gibi bir şey var mı ?
  2. H

Soru Gelen çağrılarda arayan detayları

Bulduk ayarı, Ayarlar --> Uygulamalar --> Uygulamaları Yönet sekmesinde Telefon Hizmetlerini bulup bildirimleri göster tıklanmalı imiş.. Bu sekmede iki telefon uygulaması var, hep diğerine yapıyormuşuz. 2.ye yapınca düzeldi...
  3. H

Arkadaşın dediğine göre çağrı geldiğinde açılan pencereyi eliyle yukarı kaydırmış. Sonra aramalar görünmeyince ayarları kurcalamış. Bende de aynı tel, aynı rom var. Denedik, yukarı kaydırınca pencere kayboldu, ama sonra yeniden arandığında tekrar çıktı.
  4. H

Çok karıştırdım. Sonunda format data yapıp temiz rom kuracağım bu gidişle...
  5. H

Romu yeniden yükledik, yine de olmadı. Biri aradığında sadece tel fotosu çıkıyor sol üstte. Ses çalıyor, flaş yanıyor ama kimin aradığı ancak tel simgesine basılınca çıkıyor. Whatsapp aramalarında yaşanmıyor bu problem. Çok basit bir ayar olmalı, ama bulamadık bir türlü...
  6. H

Tşk, arkadaş geldiğinde yapacağım.
  7. H

Kapattık, olmadı. Tşk, tekrar rom yükleyeyim...
  8. H

Merhaba, Mi8 SE alan bir arkadaşım yanlışlıkla gelen çağrılarda arayan detaylarını gösteren ekranı kapatmış, sadece bildirim çubuğunda tlf simgesi görünüyormuş. Nerden tekrar açılır bu ekran ? Ayarlara baktım, bulamadım.
  9. H

Sohbet Pasaport kayıt artık 1500 TL

Hadi gözümüz aydın, devletimiz bizi düşünmüş, pasaporta cihaz kayıt ücretini 613 TL'den 1500 TL'ye çıkartmış. http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/07/20190719-16.pdf
  10. H

Çözüldü Mi 8 SE ortam ekranı açılmama sorunu,

Evet. Sorun değilmiş zaten.
  11. H

Pil tasarrufu açık olunca bu özellik çalışmıyormuş.
  12. H

Merhabalar, yaklaşık bir aydır kullandığım Mi 8 SE'de bugün tel kilitli iken çıkan saat ve tarih bilgisi çıkmaz oldu. Ayarlar / Ekran /Ortam ekranı açık Ayarlar / Kilit Ekranı & Şifre / Ekran Kapalı Bildirim Geldiğinde / Animasyonu göster seçili. Başka hangi ayar kapatılmış olabilir...
Üst Alt