hhusein kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım 12 Pro 4G vs 12 Pro 5G

Hangisi alınır, 5g türkiyede yok aldıktan sonra herhangi bir ek olarak bişeyler kurmam ayarlamam gerekir mi? Neden 4g alınmaz batarya performansı ve oyun performansı hangisi daha iyi?
  2. H

Yardım Şarj hızlı gidiyor

Merhabalar Redmi note 12 pro cihazımın şarjı arkadaşlarımdakilere göre daha zor dayanıyor (Birinde note11pro ötekinde note 9 var) iki gün önce tek şarj ile tam 25 saat giden telefon bu gün düne kıyasla birazcık daha fazla oynama ile daha az gitti Yani şöyle anlatayım : İki gğn önce gece 12 de...
  3. H

Yardım Telefon Önerisi

Selamlar, Yakın zamanda Redmi Note 12Pro 4G modelini aldım. Arkadaşımdan 11 Pro modelini görmüştüm çok beğendim baktım 12pro var kamerası, işlemcisi vs çok daha iyi olduğunu gördüm almak istedim Ancak likit soğutma sistemi sanırım 12 Proda yokmuş ve telefon 120Hz de çok fazla ısınıyor (diğer...
  4. H

Yardım Redmi Note 12 Pro Isınma

Arkadaşlar merhaba, 3 gün önce redmi note 12 pro aldım, ve telefon elimdeyken sürekli ısınıyor gibi hissediyorum Rahatsız ediyor, (Şarjda da ısınıyor ama onun normal olduğunu düşünüyorum 67W güç geçiyor sonuçta içinden) instada gezdiğimde vs. hafif hafif ısınmaya başlıyor ve sanırım ısındığı...
Üst Alt