Hhsjsjjs kullanıcısının son içeriği

1. Hhsjsjjs

Yardım Redmi Note 9s TWRP Rom Atma Sorunu

Forumda biri redmi note 9s için miui rom vermiş onu twrp den yükleyince hatalar verdi ve telefon açılıp kapanıyor sürekli
  2. Hhsjsjjs

Rom Redmi Note 9S MİUİ 13

Hocam bunu twrp ile yüklerken hata verdi telefon açılıp açılıp kapanıyor ne yapmam lazım
  3. Hhsjsjjs

Yardım Resmi note 9s root sorunu

Sorun çözüldü. İndirdiğim APK dosyasının uzantısını zip olarak değiştirdim ve kurulumu yaptı 1652110892 Yardımınız için teşekkür ederim.
  4. Hhsjsjjs

Denedim olmadı yine aynı hata 1652108956 Deniyorum
  5. Hhsjsjjs

Tamamdır deniyorum
  6. Hhsjsjjs

Merhaba en son gelen rom u attım telefona sonrasında twrp ile root atacaktım fakat dosyalar şifreli falan oluyordu sonrasında wipe falan yaptım ve sorun çözüldü dosyalar görünüyor ama sorun install root yapınca root u kurmuyor olmayınca zip olarak indirdim twrp den install zip ile yapayım dedim...
  7. Hhsjsjjs

Çözüldü Ekran boyutu

Sorunu çözdüm play store da screen resizer diye bi uygulama indirdim root izni verdim ekran düzeldi. Not: Böyle bir sorunla karşılaşmak için cihazın rootlu olması lazım
  8. Hhsjsjjs

Çözüldü Ekran boyutu

Hayır o değil
  9. Hhsjsjjs

Çözüldü Ekran boyutu

Merhabalar. Bugün uygulamanın birinde yanlış birşey yaptım ekran alttan ve üstten daraldı boş yerler siyah kaldı bilen biri yardımcı olabilir mi.
  10. Hhsjsjjs

Yardım Google hesabı açamıyorum

İyi günler. Telefonum redmi note 9s MIUI en son sürüm yüklüydü Android 11 ve bunda çoğu şey çalışmıyordu bunun için düşük rom attım Android 10 tek bir sorun var ayarlarda Google hesabı açamıyorum hiçbir şekilde hata veriyor.
  11. Hhsjsjjs

Mod Android 11 Lsposed Kurulumu (Güncellendi)

Hocam bende arkadaş gibi hata alıyorum. Tüm adımları tek tek yaptım xposed modülünü flashlarken hata veriyor ve siteye atıyor
Üst Alt