hhoops kullanıcısının son içeriği

1. H

Rom Xiaomi Mi11 Ultra - XiaomiEu Android 13 MIUI 14

geliştirici seceneklerden baktım bootloader kilidi açık. youtubede baktım. kilidi açık telefonlarda bu tarz rom geçişlerinin daha kolay olduğu belirtiliyor. tek çekincem rom değişiminden sonra banka uygulamalarının teleonu değiştirmişsiz gibi davranmaları. öerneğin yapıkredi akıllı bilidirm...
  2. H

Yardım Mi 11 ultra uygulamaları tek tık ile açamıyorum

ek ayarlar- erişebilirlik-erişebilirlik düğmesi açık durumdaydı kapadım. biraha olacak mı bakalım 1691144983 üstte yazdığıı denedım ama yine aynı sorun oluştu. miui global 14.0.2(TKAIDXM) rom var. ondan dolayı olablır mı
  3. H

teniz kurulumla global rom yuklemek istesem bunu nasıl yaparım? hangi konuya bakmam gerekır yardımcı olur musunuz? telefonda bootloader kilidi açık mı bılmyorum. telefonu şuan kayıtsız kullanıyorum
  4. H

cihaz hakkında sayfasında yazana göre miui global 14.0.2(TKAIDXM) yukleyeblır mıyım yani ?
  5. H

bende miuı 14.0.2.0. bbunu verilerim silinmeden nasıl guncellerım ? telefonun kendı guncelleme arayuzde yenı bir sürüm yok
  6. H

Yardım Mi 11 ultra uygulamaları tek tık ile açamıyorum

selamlar. mi 11ultra miuı14 telefonum var. telefonu restart edip 2 gun kullandıktan sonra örneğin ana ekrana geldiniz wp ye girmek istiyorsunuz. tıklıyorum ekran 1 tık yakınlasıyor ama uygulama acılmıyor. tekrar tıkladığımda acılıyor. diğer uygualamalarda da oyle. sankı arayuzda bug oluyor...
  7. H

Soru Batarya Ve Ekran Süresi

4g de iken ben cok fazla ekran süresi alamıyorum. sürekli güç tasarrufu ve 60hz de kullanıyorum. wifi de en fazla 7-8 saat gordum sanırım. yukarıdaki gibi ekran süreleri hiç bir zaman alamadım
  8. H

Ana Başlık Poco X3 Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları]

12.5.4 yükleyen varmı? öneriyor musunuz?
  9. H

Ana Başlık Poco X3 Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları]

12.5 kullanıyorum 12 ye geri dönüş için ne yapmam gerek?
  10. H

Soru Mi 6 kılıf önerisi

Selamlar, Mi 6 için düzgün bir kılıf bulamadım. bendeki baya eskidi. bu iphonelerin kılıfları gibi bir kılıfı yok mu? Tercihim telefon siyah olduğu için kılıfta da siyah bakıyorum
  11. H

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

volteyi nasıl acarız? vodofone ve tcell hat takılı volte simgesi çıkmıyor. açıksa da açık ooldugunu nasıl anlarım ?
  12. H

Yardım mi 6 Batarya Sorunu

ben deji sipariş ettim. beklıyorum gelince değişim yapacağım
  13. H

İnceleme Xiaomi Mi 6 Deji Pil Performansı

biraz daha bekleyip alıcam. değiştiricem
  14. H

ben en fazla 4 saat alıyorum şuan
  15. H

bende mi 6 var. 2 yıl 2 ay oldu alalı. gunde 3saat falan ekran suresi göruyorum. mi 4 band yuzunden bluetooth hep açık. %58 varken 1saat 20dk ekran süresi aldım bugun. sizce deji takmaya değer mi? suanki pil durumu sizce nasıl ?
Üst Alt