Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geliştirici seceneklerden baktım bootloader kilidi açık. youtubede baktım. kilidi açık telefonlarda bu tarz rom geçişlerinin daha kolay olduğu belirtiliyor. tek çekincem rom değişiminden sonra banka uygulamalarının teleonu değiştirmişsiz gibi davranmaları. öerneğin yapıkredi akıllı bilidirm...
ek ayarlar- erişebilirlik-erişebilirlik düğmesi açık durumdaydı kapadım. biraha olacak mı bakalım
1691144983
üstte yazdığıı denedım ama yine aynı sorun oluştu. miui global 14.0.2(TKAIDXM) rom var. ondan dolayı olablır mı
teniz kurulumla global rom yuklemek istesem bunu nasıl yaparım? hangi konuya bakmam gerekır yardımcı olur musunuz? telefonda bootloader kilidi açık mı bılmyorum. telefonu şuan kayıtsız kullanıyorum
selamlar. mi 11ultra miuı14 telefonum var. telefonu restart edip 2 gun kullandıktan sonra örneğin ana ekrana geldiniz wp ye girmek istiyorsunuz. tıklıyorum ekran 1 tık yakınlasıyor ama uygulama acılmıyor. tekrar tıkladığımda acılıyor. diğer uygualamalarda da oyle. sankı arayuzda bug oluyor...
4g de iken ben cok fazla ekran süresi alamıyorum. sürekli güç tasarrufu ve 60hz de kullanıyorum. wifi de en fazla 7-8 saat gordum sanırım. yukarıdaki gibi ekran süreleri hiç bir zaman alamadım
Selamlar,
Mi 6 için düzgün bir kılıf bulamadım. bendeki baya eskidi. bu iphonelerin kılıfları gibi bir kılıfı yok mu?
Tercihim telefon siyah olduğu için kılıfta da siyah bakıyorum
bende mi 6 var. 2 yıl 2 ay oldu alalı. gunde 3saat falan ekran suresi göruyorum. mi 4 band yuzunden bluetooth hep açık. %58 varken 1saat 20dk ekran süresi aldım bugun. sizce deji takmaya değer mi? suanki pil durumu sizce nasıl ?