hfy44 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Güncelleme de imei hk.

İmei atan kişinin söylediğine göre miui 13 olan cihaza imei atıldığında güncellemede imei gidiyormuş İmei gitmemesi için sürüm düşürüp imei atılması gerek dedi bende resimler ayarlar silinmesin diye miui 13 üstüne attırdım
  2. H

Yardım Güncelleme de imei hk.

Merhaba arkadaşlar telefonum redmi note 10s Sim2 ye imeyi attırmıştım, attığım yer güncelleme yapmamamı söyledi, benim merak ettiğim konu mesela güncelleme yaparsam imei gidiyor ya eski imeilerimmi geliyor yoksa telefon kullanılmaz halemi geliyor tam olarak ne oluyor
  3. H

MIUI 13 Miui 13 sonrası karşılaştığınız sorunlar

Donma kasma olmadı benim telefonda #Ekranı kilitleyince bazen kilit sesi sonradan geliyor #Kilitledikten sonra parmak izini 3-4 sn sonra algılıyor(bu aslında benim işime geliyor kilitledikten hemen sonra parmağım değsede okumuyor) #Kilitli uygulamada parmak izini okutmadan ekranı kapatamıyorsun...
  4. H

Yardım Kilit ekranı saat yazısını kalınlaştırma

Temalarda kilit ekranını beğendiğin bir tema indir Ama İndirdiğin temayı uygulama Daha sonra resimde işaretlediğim indirilen temaların bulunduğu yeri aç orada kilit ekran sitiline tıkla indirdiğin temaları göreceksin, istediğini seç ve uygula, böylece sadece kilit ekranın değişmiş olur
  5. H

13.0.8 güncellemesinden sonra *Kilitli bir uygulamayı açtığımda parmak izini okutmadan güç düğmesine bastığım zaman telefonu kilitlemiyor
  6. H

Yardım Redmi Note 10S Ekran Dalgalanma/Pırpır Sorunu

Ayarlar/ekran/titreşimsiz mod kapalıysa açıp deneyin
  7. H

Yardım Portre modu donuyor

Yapay zeka kapalıyken denedim, şimdi dediğiniz gibi çektim 3 kez ard arda sorunsuz çekti sonra 1-2 saniye dokunmatiği algılamadı Yani 3 çekimde bir çok az bekleme yapıyor oda sanırım arka planda fotoğrafı işliyor ondan dolayı oluyor
  8. H

Yardım Portre modu donuyor

Denemek için 10 tane çektim donma olmadı, kamera uygulamasının verilerini temizleyip tekrar deneyin
  9. H

Rehber MIUI 13 Yeni Kontrol Merkezi Kurulumu

Bende var seçenek
  10. H

Yeni kontrol merkezini yuklediyseniz onu kaldırın,ben kaldırdım ve artık kilit kendiliğinden açılmıyor
  11. H

Fotoğraflar daki filigran kaldırılmıyor önceden filigrani kaldır deyince siliniyordu MIUI 13 güncellemesinden sonra kaldır deyince kaldırmıyor ekle deyince 2 tane birden ekliyor
  12. H

Ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet/sistem kullanıcı arayüzü eklentisi ni bul ve tıkla alt tarafta güncellemeleri kaldır seçeneğini seç
  13. H

Miui 13 kurdum sonrada bu yeni kontrol merkezini kurdum ve çalıştı,fakat miui 13 den sonra kilidin bazen kendiliğinden açıldığını farkettim hatta bi konudada yazmıştım Güncellemeden sonra sadece bu uygulamayı kurmuştum, uygulamayı kaldırdınca sorun düzeldi Yani bu uygulamada açık var yada...
  14. H

Çok ciddi bir güvenlik sorunu var bunu geribildirimden xiaomi ye yolladım Telefon kilit ayarlarında *Herzaman açık ekran *Kaldırınca uyanma *Parmak izi *Pin kilidi Bunlar açık Çalıştığım işte iştakibi için telefonu 10-15 dkda bir cebimden çıkarıp saate bakıyorum kaldırınca uyanma açık olduğu...
Üst Alt