Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İmei atan kişinin söylediğine göre miui 13 olan cihaza imei atıldığında güncellemede imei gidiyormuş
İmei gitmemesi için sürüm düşürüp imei atılması gerek dedi bende resimler ayarlar silinmesin diye miui 13 üstüne attırdım
Merhaba arkadaşlar telefonum redmi note 10s
Sim2 ye imeyi attırmıştım, attığım yer güncelleme yapmamamı söyledi, benim merak ettiğim konu mesela güncelleme yaparsam imei gidiyor ya eski imeilerimmi geliyor yoksa telefon kullanılmaz halemi geliyor tam olarak ne oluyor
Donma kasma olmadı benim telefonda
#Ekranı kilitleyince bazen kilit sesi sonradan geliyor
#Kilitledikten sonra parmak izini 3-4 sn sonra algılıyor(bu aslında benim işime geliyor kilitledikten hemen sonra parmağım değsede okumuyor)
#Kilitli uygulamada parmak izini okutmadan ekranı kapatamıyorsun...
Temalarda kilit ekranını beğendiğin bir tema indir
Ama İndirdiğin temayı uygulama
Daha sonra resimde işaretlediğim indirilen temaların bulunduğu yeri aç orada kilit ekran sitiline tıkla indirdiğin temaları göreceksin, istediğini seç ve uygula, böylece sadece kilit ekranın değişmiş olur
Yapay zeka kapalıyken denedim, şimdi dediğiniz gibi çektim 3 kez ard arda sorunsuz çekti sonra 1-2 saniye dokunmatiği algılamadı
Yani 3 çekimde bir çok az bekleme yapıyor oda sanırım arka planda fotoğrafı işliyor ondan dolayı oluyor
Miui 13 kurdum sonrada bu yeni kontrol merkezini kurdum ve çalıştı,fakat miui 13 den sonra kilidin bazen kendiliğinden açıldığını farkettim hatta bi konudada yazmıştım
Güncellemeden sonra sadece bu uygulamayı kurmuştum, uygulamayı kaldırdınca sorun düzeldi
Yani bu uygulamada açık var yada...
Çok ciddi bir güvenlik sorunu var bunu geribildirimden xiaomi ye yolladım
Telefon kilit ayarlarında
*Herzaman açık ekran
*Kaldırınca uyanma
*Parmak izi
*Pin kilidi
Bunlar açık
Çalıştığım işte iştakibi için telefonu 10-15 dkda bir cebimden çıkarıp saate bakıyorum kaldırınca uyanma açık olduğu...