hewal kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Redmi note 13 pro 5g Hint modemi

tek rusya rom unu denemedim rusya rom yükleyince şebeke sorunu var mı yoksa kurayım
  2. H

Yardım Rom önerisi

Redmi Note 13 Pro 5g çin için en sorunsuz rom öneriniz var mı Hindistan rom yüklü nfc çalışmıyor Global Türkiye ve endonazyo rom u yüklendi şebeke görmüyor Ne önerirsiniz
  3. H

Yardım Note 13 Pro 5g Bootloader açmadan ROM yükleme

Benimde redmi Note 13 Pro 5g telefonu aldığımda bootloader kilidi açıktı şansıma hindistan rom hyperos yükledim sorunsuz çalışıyor tek sıkıntısı is Nfc yok
  4. H

Soru Google yerine MIUI arama ekrani nasıl yaparim

Yükledim Endonezya rom da şebek görmedi hindistan rom yükledim hindistan romunda da nfc yok en iyi sıkıntısız rom hangisi
  5. H

Soru Note 13 Pro 5G Rom Önerisi

Hindistan rom da nfc çalışmıyor haberin olsun
  6. H

Yardım Ota güncelle

Redmi note 13 pro 5g telefonum botloader kilidi açık bu nedenle güncelleme olmuyor garnet hindistan rom yüklü Hyperos güncellemesi geldi bilgisayardan yüklemesini bilmiyorum Telefon hakkında ota güncelleme yoluyla yüklemek istiyorum Ota rom dosyasını telefondan kurmak için hangi siteden indirilir
  7. H

Yardım Global rom yüklendi servis yok sim görmüyor

Global yüklendi servis hatası vardı sim çalışmadı yoktu, hindistan rom yüklendi bunda da nfc yok adama akıllı bir rom onerirsen çok iyi olur
  8. H

bu rom yüklendi fakat nfc gitti simdilik nfc açmanın yolu var mi
  9. H

merhaba Global rom yüklendi ancak sim görmüyor servis yok yazıyor ne yapılması gerekiyor. Teşekkürler şimdiden
  10. H

Yardım Depolama alanı iki adet

Virüs felan olmasından korkmuştum öyle bir şey değilse sorun yok o zaman değil mi her telefonda oluyorsa önemli değil o zaman teşekkür ederim
  11. H

Yardım Depolama alanı iki adet

Mi 11 lite parmak izi ve güç tuşu bozuktu tamir ettirdikten sonra ekranda ki gibi 2 adet sistem alanı yazıyor neden olabilir acaba
Üst Alt