Hesene.72 kullanıcısının son içeriği

1. Hesene.72

Sohbet E- ticaret sitesi acma

Arkadaşlar ben e ticarette adım atmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı kendi sitemi açmayı düşünüyorum
  2. Hesene.72

MIUI 12 [Revos Beta] [20.5.27] Mi Note 10 / Mi Note 10 Pro / Mi CC9 Pro

Revolution, el poder en tus manos. Revolution OS; İspanyol geliştiricilerce, MiUI Çin (China) Beta haftalık ROM'ları baz alarak, cihazınızın performansını tam kontrol altına almanıza olanak tanıyan, daha da derinlemesine optimizasyonlarla kesintisiz performans sunmayı amaçlayanCustom ROM...
  3. Hesene.72

Rom Revos Rom Stabil 20.1.31_v11-9

ÖZELLİKLER Desteklenen Diller: İngilizce, Çince, Lehçe, Slovakça, Çekçe, Bulgarca, Macarca, Fransızca, İsveççe, Rusça, Ukraynaca, Belarusça, Hırvatça, Vietnamca, İtalyanca, Yunanca, Norveççe, Hollandaca, İspanyolca, Türkçe, Brezilya Portekizcesi, Portekizce, İbranice, Rumence, Almanca...
  4. Hesene.72

Yardım İnternet sorunu

Miroom stabil veya beta masik x revos rom hangi custom romu yuklediysem sebekmede sorun yok ama mobil veri çok yavaş çalışıyor hatta çalışmıyor bille diyebilirim bunu nasıl duzeltebilirim
  5. Hesene.72

Yardım Efs yedekleme

Efs yedegini sildim bir arkadaşımız bizimle paylasabilirmi
  6. Hesene.72

Soru Kamera

Note 10 nun tüm kameralarını bir arada kullanabilirmiyiz
  7. Hesene.72

Rom Miroom beta guncellendi

https://sourceforge.net/projects/miroom/files/20.2.27/MiNote10-CC9Pro_MIUI_20.2.27_MiRoom_10.0.zip/download yeni güncelleme geldi bilginize Arkadaşlar.
  8. Hesene.72

Rom RevosRom 20.2.26

Bunu kurmak istiyorum icinizden deneyen oldumu https://sourceforge.net/projects/revos/files/developer/MICC9Pro/20.2.26/ROS-MIUI_MICC9Pro_20.2.26_v11-10.zip/download
  9. Hesene.72

Sohbet Mi note 10 custom romlar

Merhaba herkese benim bir sorum olacak bu note 10 larda neden aosp revos lineage gibi android tabanlı romlar yok
  10. Hesene.72

Yardım Android 10

Stabil veya beta Android 10 varmı mi note 10
  11. Hesene.72

Yardım Note 10 pro miroom

Note 10 pro için stabil miroom linki atarmisiniz Ve nasıl yüklenir adım adım soyleyebilirmisiniz
  12. Hesene.72

Yardım Mi Note 10 PRO IMEI gitti

Telefona robot twrp atarken IMEI gitti şuan telefon elimde am bir tane IMEI gozukmuyt
Üst Alt