herrfatih kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Xiaomi 14 Ultra ekran değişimi

Sağolun hocam 1719770428 Tamamdır, iyi hafta sonları diliyorum.
  2. H

Yardım Xiaomi 14 Ultra ekran değişimi

Selamlar arkadaşlar, talihsiz bir şekilde telefonun ekranı kırıldı, çin versiyonu. İstanbul içi güvenilir orjinal ekran değişimi yaptırabileceğim bir yer var mıdır.
  3. H

Yardım Xiaomi 14 ultra bootloader

Hocam güzelleştirmeyi kapatma modu gelmiş, çarpı işaretine basıyorsunuz o kadar. Ön kameraya geçince ilk baktığım şey oldu. İnsan gibi çekiyor ön kamera sonunda clap~~
  4. H

Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

Merhaba arkadaşlar 12.0.2 eu stabil kullanıyorum ekran süresi bayağı düştü ve telefon çok ısınıyor 12.5 betaya geçmek istiyorum twrp menüsünden sıfırlayıp mı geçmem gerekiyor.
  5. H

MIUI 12 Mi Note 10 / Pro - Global Kararlı V12.0.4.0.QFDMIXM İndirme Bağlantısı

Kayıt olmadım, telefonu 2. el aldım şubat ayında. Belki önceki sahibi olmuştur ama
  6. H

MIUI 12 Mi Note 10 / Pro - Global Kararlı V12.0.4.0.QFDMIXM İndirme Bağlantısı

Bende Widevine L3'e dönüştü bu güncellemeden sonra. Ayrıca bildirimler saçmalamaya başladı. Müzik dinlerken sessizde dahi olsa müziği kısıyor
Üst Alt