herofahri kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Ana ekranın altındaki çizgi nasıl yok edilir ?

Beyler bunu nasıl kaldırıcam güncelleme ile geldi ve ne olduğunu çözemedim ? Gördükçe sinir oluyorum
  2. H

Yardım Keskinlik sorunu ?

Arkadaşlar ben daha önceden redmi not 7 kullanıyordum şimdi yeni andığım not 9 serisine geçtim ama bu telefonda YouTube vb mecralarda 480p video açınca diğer redmi not 7 göre keskinliği çok fazla ve kontrast var gibi ve gözümü çok rahatsız ediyor 720p açınca sıkıntı yok ama 480p sıkıntı ekran...
  3. H

Soru Kulaklıktan gelen sesi nasıl kısarım

Arkadaşlar millet sesi arttırmak ister ben kısmak sebebi uyurken arkada ninni gibi çalsın istiyorum ama en düşüğe almama rağmen ses yüksek geliyor araştırdım ama çözüm bulamadım acaba bileniniz varmı? ( iPhone kulaklığı )
  4. H

Yardım Google oturum açma sorunu

Aynısı başıma geldi format felan attım yine aynı hatayı alıyordum belli bir süre sonra açıldı merak etme
  5. H

Yardım Canlı ekran nasıl yapılır? (Çözüldü)

teşekkürler oldu ama neden hindistanda sadece bu düzeltilmeli en kısa zamanda :(
  6. H

Duvar kagıdı var döngüsü yok bide romsuz kullanıyorum yanı bır sey yuklemedım
  7. H

Beyler normalde android de cok kolay olan canlı ekran bunda nasıl yapılır biraz baktım ama bulamadım asılı istediğim 3d değil her gün değişen ekran resmidir.
  8. H

Çözüldü Yeni Telefon Oturum Açmıyor (HATA)

Sorun kendiliginden çözüldü bende anlamadım galiba 2 saatlik bir sikinti vardı
  9. H

Çözüldü Yeni Telefon Oturum Açmıyor (HATA)

Beyler bugün internetten (hepsiburada) sipariş ettiğim redmi not 7 geldi telefon google hesapları bağlanmaya çalışınca oturum açılamadı yada ters bir şeyler oldu diyor çözümünü bilen varmı anlamadım google play giremiyorum format attım yeni hesap açtım ama yinede aynı hatayı alıyorum
Üst Alt