hero777 kullanıcısının son içeriği

1. H

İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

Ekim güncelleme sonrası dokunmatik sorunu kalmadı bende..daha stabil..aynı şekilde şarjda iken de rahat yazı yazilabiliyor..
  2. H

İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

Piyasada iki farklı panel olduğu söyleniyor.. muhtemelen bendeki panel problemli...yazmaktan ve ekrana sert basmaktan yoruldum... pişmanım.. Android 10 ile düzeleceğini pek ümit edemiyorum
  3. H

Bende telefonu masaya koyarak mesaj yazdığımda dokunmatik neredeyse donma noktasına geliyor...ama elde yazarken normal...garip ötesi.android 10 gelirse belki düzelir
  4. H

İnceleme Temmuz Ayı Güvenlik Güncellemesi

Senin gibi telefon olmaz olsun mi a2 lite..resmen deneme tahtasına çevirdiler ... WhatsApp da mesaj yazamıyorum.. 1564407634 Xda da herkes bıkmış orda da.. herkesin ağzında root yapın telefonu diyorlar..iyi de ben niye aldım bu telefonu..düzenli güncelleme için di mi
  5. H

Dokunmatik problemi yüzünden telefonu cope atabilirim
  6. H

Birkaç güne update gelebilir...ekran dokunmatik sorunu çok önemli bir konu
  7. H

Son güncellemeden sonra ekran dokunmatiği aşırı kötü...resmen yazı yazarken zorlanıyorum...Yapmayın sakın...Rezillik bence..Bu çinliler donanım konusunda iyi ama yazılım konusunda bence sınıfta kaldılar...ayıptır ya...çalışan şeyi neden bozarlar anlamıyorum....
  8. H

Aynen dediğiniz gibi.... dokunmatik acaip kötü ... resmen ekrana baskı uyguluyorum.diyorum ya ..bir daha Xiaomi android öne asla almam...q gelirse telefonun hiç calismayacagini düşünüyorum
  9. H

Aaaaa evet.. kapadım.tesekkurler
  10. H

Bir komik durum daha var..mesela şarja taktım telefonu..ekran kendi kendine uykuya geçmiyor...illaki dugmeden ekranı kapatmak gerekiyor...
Üst Alt