Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuşma yaparken aniden restart atıp MIUI logosu geliyor...arada bir yapıyor aldığımdan beri..yabancı forumlarda da bir sürü yazan var bu problemi olan..kullandığım bir program da sebep olabilirmiş...fikri olan var mı
Android 10 da da klavye dokunmatik sorunu devam ediyor...bu modelde üç farklı panel üretip bizi mağdur eden telefon oldu Mi A2 lite..bazen tutup firlatasim geliyor telefonu
Ayrıntılı açıklama için teşekkürler..
9 a geri döndüm...10 u bekliyoruz...Burada Mi A2 Lite maalesef 3 farkl lcd ekran üreticisi ürettiği için bu pakette ekran driverı eksikmiş ve o yüzden bazı modeller güncellemeden sonra patladı..Ama image atarak 9 a geri dönebilirsiniz.....
Mi A2 lite için gelen Android 10 güncellemesi farklı LCD panellerden kaynaklı driver probleminden dolayı ilk restart da sistem açılmıyor.
Dolayısı ile problem olmaktadır.Eski ROM atarak tekrar Android 9 a geri çekilince sorun gideriliyor.
Ancak bu Xiomi için büyük bir hayal kırıklığı...Artık...
Arkadaşlar sadece bir lcd panele destek var bu Android 10 güncellemesinde.
Benim telefon maalesef açılmadı.Mi A2 lite 'ın 3 farklı panel üreticisinden kaynaklı bir sorun.
Android 10 yine bir sürü hata ile gelecekse hiç gelmesin...daha 9 u bile anca stabil hale getirdiler ki ben hala dokunmatik hassasiyetini beğenmiyorum.Xiaomi bu konuda maalesef bekleneni veremedi..saf android bug android oldu..bir daha asla saf android almam