Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Piyasada iki farklı panel olduğu söyleniyor.. muhtemelen bendeki panel problemli...yazmaktan ve ekrana sert basmaktan yoruldum... pişmanım.. Android 10 ile düzeleceğini pek ümit edemiyorum
Senin gibi telefon olmaz olsun mi a2 lite..resmen deneme tahtasına çevirdiler ... WhatsApp da mesaj yazamıyorum..
1564407634
Xda da herkes bıkmış orda da.. herkesin ağzında root yapın telefonu diyorlar..iyi de ben niye aldım bu telefonu..düzenli güncelleme için di mi
Son güncellemeden sonra ekran dokunmatiği aşırı kötü...resmen yazı yazarken zorlanıyorum...Yapmayın sakın...Rezillik bence..Bu çinliler donanım konusunda iyi ama yazılım konusunda bence sınıfta kaldılar...ayıptır ya...çalışan şeyi neden bozarlar anlamıyorum....
Aynen dediğiniz gibi.... dokunmatik acaip kötü ... resmen ekrana baskı uyguluyorum.diyorum ya ..bir daha Xiaomi android öne asla almam...q gelirse telefonun hiç calismayacagini düşünüyorum