hero777 kullanıcısının son içeriği

1. H

Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

Konuşma yaparken aniden restart atıp MIUI logosu geliyor...arada bir yapıyor aldığımdan beri..yabancı forumlarda da bir sürü yazan var bu problemi olan..kullandığım bir program da sebep olabilirmiş...fikri olan var mı
  2. H

Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

Görüşme sırasında restart problemi var..düzeltilmesi lazım..onun dışında bir probleme rastlamadım
  3. H

Rom Mi A2 Lite - Global Kararlı Rom V11.0.4.0.QDLMIXM İndirme Bağlantıları

Android 10 da da klavye dokunmatik sorunu devam ediyor...bu modelde üç farklı panel üretip bizi mağdur eden telefon oldu Mi A2 lite..bazen tutup firlatasim geliyor telefonu
  4. H

Pil performansı konusunda boot ekranında hard reset gerçekten fark yaratıyor mu ? Yapmaya değer mi?
  5. H

Ota güncellemesi geldi Android 10...ancak korkuyorum yine...acaba deneyen oldu mu..
  6. H

Rehber Mi A2 Lite Bootloader kilidi açma / Edl Mod Rom Yükleme / Fastboot Rom yükleme

Ayrıntılı açıklama için teşekkürler.. 9 a geri döndüm...10 u bekliyoruz...Burada Mi A2 Lite maalesef 3 farkl lcd ekran üreticisi ürettiği için bu pakette ekran driverı eksikmiş ve o yüzden bazı modeller güncellemeden sonra patladı..Ama image atarak 9 a geri dönebilirsiniz.....
  7. H

Sohbet Android 10 Ne zaman Gelecek?

Mi A2 lite için gelen Android 10 güncellemesi farklı LCD panellerden kaynaklı driver probleminden dolayı ilk restart da sistem açılmıyor. Dolayısı ile problem olmaktadır.Eski ROM atarak tekrar Android 9 a geri çekilince sorun gideriliyor. Ancak bu Xiomi için büyük bir hayal kırıklığı...Artık...
  8. H

Arkadaşlar sadece bir lcd panele destek var bu Android 10 güncellemesinde. Benim telefon maalesef açılmadı.Mi A2 lite 'ın 3 farklı panel üreticisinden kaynaklı bir sorun.
  9. H

Downgrade yapmayalim elbette ama benim korkum Android 10 da da bu 9 daki gibi saçma hataların düzeltilmesi..
  10. H

Android 10 gelecekmiş Mi A2 Lite için.. tahminim..Şubat 15 gibi
  11. H

Gelmeme ihtimali var
  12. H

İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

Android 10 yine bir sürü hata ile gelecekse hiç gelmesin...daha 9 u bile anca stabil hale getirdiler ki ben hala dokunmatik hassasiyetini beğenmiyorum.Xiaomi bu konuda maalesef bekleneni veremedi..saf android bug android oldu..bir daha asla saf android almam
  13. H

İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

Ekim güncelleme sonrası dokunmatik sorunu kalmadı bende..daha stabil..aynı şekilde şarjda iken de rahat yazı yazilabiliyor..
Üst Alt