HeRo11 kullanıcısının son içeriği

1. HeRo11

Yardım MiRoom iconları

Arkadaslar selam miroom iconlari lazim şu klasoru biri yukleyebilir mi benim icin system / media / theme / miui_mod_icons
  2. HeRo11

Yardım Redmi Note 8 Klavye Sorunu

BL kilidini açmaniz ve twrp ile yuklemeniz gerekiyor
  3. HeRo11

MIUI 11 Redmi Note 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.7.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Ayarlar Uygulamalar Sistem uygulamasi ayarları Çağrı ayarları Çağrı kaydı
  4. HeRo11

MIUI 11 Redmi Note 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.7.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Bu romda var. Resmi guncelleme ile gelmeyecek o kesin
  5. HeRo11

Xiaomi.eu romdayim sorun düzeldi
  6. HeRo11

Yeniden eklediler romu https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv11/xiaomi.eu_multi_HMNote8_V11.0.2.0.PCOCNXM_v11-9.zip/download
  7. HeRo11

O konuda bilgim yok hocam, dikkat etmedim ben gozume de çarpmadi acikcasi
  8. HeRo11

Yazilimsal hocam miui 11 de yok diyolar. Guncelleme ile duzelir
  9. HeRo11

MIUI 11 Redmi note 8 China Rom'una MİUİ 11 Stabil sürümü geldi!

Konu sabah acildi linkler verildi zaten. Bolume bakmadan konu acmasaniz keske. Mr.Fatih hocam ilgilenir misin durumla.
  10. HeRo11

Soru Hindistan Romu İyi mi?

Writhquars bl kilidini kapatirsaniz cihaz brick olabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Global cihazin kilidini sadece globl romla kapamanizi tavsiye ederim.
  11. HeRo11

Soru Global cihaza Hindistan Romu

Hindistan son sürüm 10.3.3. Garanti işi sansiniza bagli teknisyenin kontrol edecegi tutar roma goz atar garanti disi birakir. Ayrica herhangi bi rom vs yuklerken kilit kapamak tehlikeli bi islem. Herhangi bi aksilikte cihazi brick edebilirsiniz.
  12. HeRo11

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

Arama kaydetme var
Üst Alt