hermooni kullanıcısının son içeriği

1. hermooni

Yardım Install Update zip failed

Hala çözüm bulamadık? Pcye bağlanıp yapabilecek varmı acaba?
  2. hermooni

Yardım Yazı tipini mtz olarak yedekleme

install update zip failed install update zip failed hatası alıyorum sürekli. Güncelleme yapamadım bir türlü hangi yöntemi denediler ise olmadı.
  3. hermooni

Yardım Yazı tipini mtz olarak yedekleme

Mi9t cihazımda bir problemim var. Ücretli olarak bile çözseniz kabul edebilirim Bana yardım edermisiniz
  4. hermooni

deniyorum OTA da olmaz ise 2. seçenek zaten olmadı. bakalım şans dileyin ilginiz için ayrıca teşekkür ederim. 1575233618 Yok abi kafayı yicem her seferinde aynı hatayı veriyor kendini yeniden açıyor. hiç bir şey fayda etmeyecek.
  5. hermooni

Aynısını yaptım defalarca yine aynı oldu. indirip çıkardım yine bu hatayı aldım defalarca.
  6. hermooni

Arkadaşlar mi9t güncelleme indiriyorum her seferinde bu hatayı verip tekrar ediyor. çözümü bilen ücrette talep etse yaptırmak istiyorum. bana yazar mısınız
  7. hermooni

Yardım mi 9t guncelleme

Nasıl olacak bu acaba?
  8. hermooni

Yardım Mi 9T Backup Zip File ve MİUİ 11 Güncelleme sorunu

Arkadaşlar kolay gelsin. Bir arkadaşım aracılığıyla Mi 9T aldık. Şuan gelen güncellemeyi indiriyorum. Yükleme esnasında %1.50 felan olduğunda back up zip failed hatası verip. Telefonu baştan başkatıyor ve sürekli olarak indirmek zorunda kalıyorum her seferinde yine aynı hatayı alıyorum...
Üst Alt