Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam mi Max 2 kullandım ve hala kullaniyorum ondaki panel tianma idi hiçbir sorunu yok maşallah yaklaşık 3 aydır note 7 kullanıyorum bunun panelde tianma şimdilik bundada bir sıkıntı yok şans işi galiba biraz
Kamyon kullanıyorum günün 12 saati kullanırken değilde kamyona her inmede binmede devamlı arka cebimde bazen aracın ön konsoldan düşer yan tarafa yolcu tarafına fırlar hiç öyle korumam kollamam daha ekrana cam almadım ve üç aya yakındır bu şekilde eğilme de yok bükülmede teknoloji şans işimi...
Yok kardeşim çift kamera filigranı olarak geçmiyor bizim telde sadece cihaz etiketi yazıyor Ön kamera açık iken ayarlara girince cihaz etiketi kısmı çıkıyor ama aç kapa yapınca birşey değişmiyor
Evet yükledim yeni güncellemeyi 4.5 g yazmaya başlamış, kamera normal modda iken 48 MP alınabiliyor artık pro moda gitmeye gerek yok,yüz tanıma gelmiş bakıyoruz inceliyoruz daha neler var
Cihazla birlikte gelen şarj cihazı hızlı şarjı desteklemiyor o normal dolum yapıyor siz ayriyeten alırsanız hızlı adaptör o zaman hızlı şarj olacaktir,oyun oynamadığım için ısınma olayına birşey diyemem normal kullanımda bir sıkıntım yok
Öyle ahım şahım bir sorunu yok şebeke sıkıntısı,kasma donma yaşamadım bölge türkiye yapınca yüz tanıma yok son güncellemeden sonra ekran süresi düştü o kadar
Hiç iç açıcı bir hali yok ekran süresinin nedeni nedir anlamadım birtek aklıma gelen çalıştığım yerde telefon hiç çekmiyor yer altı çünkü uçak moduna falanda almıyorum çift hat aktif devamlı şebeke arıyor ondan mıdır bilmiyorum global 10.2.8.0 yüklü
Hiç 10 saat ekran süresi alamadım çift hat açık belki de ondan bilmiyorum ama şarj konusunda bende şikayetçiyim 2 kez fabrika ayarlarına çevirdim yeniden kurulum yaptım şarj yüzde elli iken 3 saat ekran süresi aldim hücre beklemede baya şarj tüketiyor güncelleme ile halledilir inşallah global...
quick şarj 4.0 destekliyor diye biliyorum ama kutudan çıkan adaptörü ampere programı ile denediğimde 1800 -1900 amper ile doluyordu eski telefonum mi Max 2 nin adaptörü ile denedim ondada2280 amperi gördüm daha hızlı bir adaptörüm malesef yok