herkül67 kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Ghost Screen

Selam mi Max 2 kullandım ve hala kullaniyorum ondaki panel tianma idi hiçbir sorunu yok maşallah yaklaşık 3 aydır note 7 kullanıyorum bunun panelde tianma şimdilik bundada bir sıkıntı yok şans işi galiba biraz
  2. H

Soru redmi note 7 bükülme

Kamyon kullanıyorum günün 12 saati kullanırken değilde kamyona her inmede binmede devamlı arka cebimde bazen aracın ön konsoldan düşer yan tarafa yolcu tarafına fırlar hiç öyle korumam kollamam daha ekrana cam almadım ve üç aya yakındır bu şekilde eğilme de yok bükülmede teknoloji şans işimi...
  3. H

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Yok kardeşim çift kamera filigranı olarak geçmiyor bizim telde sadece cihaz etiketi yazıyor Ön kamera açık iken ayarlara girince cihaz etiketi kısmı çıkıyor ama aç kapa yapınca birşey değişmiyor
  4. H

Arkadaşlar ön kamerada fotoğraf çekince redmi note 7 yazısı sizdede çıkmıyor dimi ayarı var açıp kapatıyorum ama arka kamera gibi yazı çıkmıyor
  5. H

Evet yükledim yeni güncellemeyi 4.5 g yazmaya başlamış, kamera normal modda iken 48 MP alınabiliyor artık pro moda gitmeye gerek yok,yüz tanıma gelmiş bakıyoruz inceliyoruz daha neler var
  6. H

Yardım Note 7 yardım.

Cihazla birlikte gelen şarj cihazı hızlı şarjı desteklemiyor o normal dolum yapıyor siz ayriyeten alırsanız hızlı adaptör o zaman hızlı şarj olacaktir,oyun oynamadığım için ısınma olayına birşey diyemem normal kullanımda bir sıkıntım yok
  7. H

Bölgeyi Hindistan Hong Kong yapanlara geliyor doğru ama Türkiye'de yok daha beklicez mecbur napalim istediğim yüz tanıma ve pil iyileşme si
  8. H

Yardım redmi note 7 sorunları

Öyle ahım şahım bir sorunu yok şebeke sıkıntısı,kasma donma yaşamadım bölge türkiye yapınca yüz tanıma yok son güncellemeden sonra ekran süresi düştü o kadar
  9. H

Hiç iç açıcı bir hali yok ekran süresinin nedeni nedir anlamadım birtek aklıma gelen çalıştığım yerde telefon hiç çekmiyor yer altı çünkü uçak moduna falanda almıyorum çift hat aktif devamlı şebeke arıyor ondan mıdır bilmiyorum global 10.2.8.0 yüklü
  10. H

Yardım Redmi Note 7 Yüz Tanıma Varmı ?

Hayır yok
  11. H

Hiç 10 saat ekran süresi alamadım çift hat açık belki de ondan bilmiyorum ama şarj konusunda bende şikayetçiyim 2 kez fabrika ayarlarına çevirdim yeniden kurulum yaptım şarj yüzde elli iken 3 saat ekran süresi aldim hücre beklemede baya şarj tüketiyor güncelleme ile halledilir inşallah global...
  12. H

Redmi no 7 de mono hoparlör var kardeşim,ve ayrıca belirttiğin gibi Google kamera özellikle gece çekiminde kendine hayran bırakıyor.
  13. H

Çözüldü Mı Note 7 hoparlör sorunu

Note 7 mono hoparlör diğer ızgara mikrofon için
  14. H

Yardım Redmi Note 7 Yüz Tanıma Varmı ?

Bende 10.2.8.0 global yüklü bende de yok yüz tanıma delta garantili gitti gidiyor üzerinden aldım cihazı Avrupa romda varmış globale gelmedi daha
  15. H

Soru Redmi note 7 almak istiyorum

quick şarj 4.0 destekliyor diye biliyorum ama kutudan çıkan adaptörü ampere programı ile denediğimde 1800 -1900 amper ile doluyordu eski telefonum mi Max 2 nin adaptörü ile denedim ondada2280 amperi gördüm daha hızlı bir adaptörüm malesef yok
Üst Alt