Heridos kullanıcısının son içeriği

1. Heridos

Yardım Neden? Nedeeeen?

Gelen çağrılarda zil çalıyor ancak ekrana çok çok geç düşüyor. Kilitli ekrandayken arayan için zil çalıyor ancak gelen aramayı açmak için ekrana düşmesini bekliyorum. Ben telefonu açana kadar, karşı taraf aramayı kapatmış oluyor. Aynı şekilde telefon ekranı acikken telefonum zil sesi çalıyor...
  2. Heridos

MIUI 12.5 Yeni güncelleme ile gelen çağrı yanıtlama sorunu!

Gelen çağrılarda zil çalıyor ancak ekrana çok çok geç düşüyor. Kilitli ekrandayken arayan için zil çalıyor ancak gelen aramayı açmak için ekrana düşmesini bekliyorum. Ben telefonu açana kadar, karşı taraf aramayı kapatmış oluyor. Aynı şekilde telefon ekranı acikken telefonum zil sesi çalıyor...
  3. Heridos

Çözüldü Kontrol paneli eskiye döndü.

Arkadaşlar merhaba az önce yeni güncelleme geldi ve telefonumu guncelledim. Herhangi bir room vs şeylerden hiç anlamam. Normal global telefonum. Ancak miui 12 ile gelen kontrol paneli eskiye döndü, sebebi ne olabilir? 1609290675 Bu arada Yeni gelen güncelleme 12.0.3.
  4. Heridos

Yardım Neden böyle bir renk kaybı oluyor?

Merhaba arkadaşlar. Telefonum mi9t Pro. Herhangi bir rom vs. yazılım türü şeylerden hiç anlamadığım için yapmadım. Telefonum orijinaldir. 3-4 gündür Google Chrome da gezinirken bazı renk kayıpları gözüme çarpıyor. Ekrani bazı geçişlerde soluyor. Sorun ne olabilir ve nasıl düzeltebiliriz?
Üst Alt