Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu toz konusunda ne yaptınız bende temmuz 2020 itibaren bu telefonu kullanıyorum telefonumun rengi gri ve sağ üst kamerası yani ana kamera kötü durumda artık lens kirli temizleyin uyarısını alıyorum ve resimler videolar yansıma yapıyor çok sinir bozucu. Evofone garantili olduğundan güvenemiyorum...
2020 temmuz ayında bu cihazı satın aldım ben siyah olmasını istediğimden gri diye geçen daha çok maviye kaçan olan modeli aldım bende bariz renkler öldü sürekli lens kirli temizleyin uyarısı almaya başladım dayımada bu cihazdan aldık ve oda yeşildi çok şükür onun cihazında nokta toz yok evofone...
Ben önceki cevabı düzgün okumamışım knox sayacı gibi bir sayaç var aynı mantık neyse miui 12 beklemeye devam konu ile alakasız ama miui 12 ne zaman gelecek?
Selamlar dostlarım ilk defa xiaomi telefon satın aldım 1 aydan fazla bir süre oldu. Android telefonlarımda hep custom rom maceram olmuştur :D
Samsung cihazlarda knox sayacı var bu cihazlarda böyle bir şey varmı?
Custom rom yükledikten sonra orjinal global rom a dönüşte herhangi bir fark olur...