heraikan kullanıcısının son içeriği

1. H

MIUI 13 Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) EEA Avrupa Kararlı Rom V13.0.4.0.SJZEUXM İndirme Bağlantıları

hocam selamlar telefonumda experience rom kurulu fastboot ile kurmak istiyorum bu romu ancak link yok recovery dodyası ile yapabilirmiyim?
  2. H

Rehber Redmi Note 9 Pro Rom Tavsiyeleri Önerilen Romlar

Kamera tozlanmasını yaptırdıktan sonra mı, eu rom kursam nasıl olur acaba?
  3. H

Soru Garantiyi Delmeye Değer Mi ?

Bu toz konusunda ne yaptınız bende temmuz 2020 itibaren bu telefonu kullanıyorum telefonumun rengi gri ve sağ üst kamerası yani ana kamera kötü durumda artık lens kirli temizleyin uyarısını alıyorum ve resimler videolar yansıma yapıyor çok sinir bozucu. Evofone garantili olduğundan güvenemiyorum...
  4. H

İnceleme Redmi Note 9 Pro Toz Sorunu Çözümü Uzun Süreli İnceleme Tavsiyelerim Ve Önerilerim

2020 temmuz ayında bu cihazı satın aldım ben siyah olmasını istediğimden gri diye geçen daha çok maviye kaçan olan modeli aldım bende bariz renkler öldü sürekli lens kirli temizleyin uyarısı almaya başladım dayımada bu cihazdan aldık ve oda yeşildi çok şükür onun cihazında nokta toz yok evofone...
  5. H

Soru Custom rom garanti dışı bırakır mı?

Ben önceki cevabı düzgün okumamışım knox sayacı gibi bir sayaç var aynı mantık neyse miui 12 beklemeye devam konu ile alakasız ama miui 12 ne zaman gelecek?
  6. H

Anladım, peki bootloader kilidini açınca tekrar kapatamıyor muyuz?
  7. H

Selamlar dostlarım ilk defa xiaomi telefon satın aldım 1 aydan fazla bir süre oldu. Android telefonlarımda hep custom rom maceram olmuştur :D Samsung cihazlarda knox sayacı var bu cihazlarda böyle bir şey varmı? Custom rom yükledikten sonra orjinal global rom a dönüşte herhangi bir fark olur...
Üst Alt