hepyeke kullanıcısının son içeriği

1. H

Çözüldü Play Store Sorunu

Tekrar merhaba En sonunda fabrika ayarlarına dönerek sorunu çözebildim.
  2. H

Sorunum halen devam ediyor. Ek bilgi olarak bootloader kilidini açmadım henüz ve 10.3.6 stable versiyon kullanıyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler...
  3. H

Merhaba Yukarıdaki sorunlar bende de var fakat bir türlü düzeltemedim. wifi veya şebeke üzerinden kesinlikle playstore den herhangi birşey indiremiyorum güncelleme de yapamıyorum.Ama aptoide üzerinden indirebiliyorum ve güncelleme yapabiliyorum mesela. Benzer sorunu yaşayan varmı acaba
  4. H

Rom Mi 8 MİUİ 10.0.6.0 Güncelleme

An itibariyle güncellemeyi aldım.Bir aydır kullanıyorum mi8 i.Bootloader kilidini açmadım sıkıntıları okuyunca hiç ellemedim çin romunu ingilizce olarak kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım şimdiye kadar çince rahatsız edici hiçbirşey gözüme çarpmadı.Ya da çok gamsız bir adamım bilemiyorum:D
  5. H

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

hocam bende de aynı sorun vardı.ahizeyi temizlemeyi deneyin toplu iğne ile sorun çözülecektir.
  6. H

Yardım mi5 karşı tarafın sesini duyamıyorum

Hocam iğnenin ucuyla adeta kazıyorsunuz fazla bastırmadan.Bir süre sonra ben tırnağımla devam ettim bayaa kir çıktı.Şimdi sorun yok ama kasmalar devam ediyor.
  7. H

haklıymışsınız sorun ahizedenmiş ben rom kaynaklıdır diye düşünmüştüm zira son bir iki haftadır acaip kasmalar var romda. Şuan miui9 global 7.12.8 beta var. Mesaj dahi yazamıyorum zaman zaman uygulamalar arasında geçişler çok uzamaya başladı. ekran donuyor sıklıkla
  8. H

Bu sorunu yaşayan sadece ben miyim arkadaşlar
  9. H

Merhaba Son bir iki haftadır mi5 prime cihazımda karşı tarafın sesini çok az duyabiliyorum kulaklık kullanmak zorunda kalıyorum konuşmak için.Herhangi bir ayar varmıdır bunun için bulamadım bir türlü.
  10. H

Rom MIUI 9 Global Beta ROM 7.11.2 yayınlandı

güncelleyicinin apk sı varmıdır acaba nasıl yüklenebilir.Ayarlardan system update bir işe yaramıyor bende
  11. H

Rom MIUI 9 Global Beta ROM 7.11.2 yayınlandı

Merhaba Mi5 cihazım için 7.11.3 güncellemesini ota dan yaptım.Ama updater uygulaması kayboldu.Anlayamadım bilgisi olan varmı
  12. H

Soru Xiaomi Brezilya Satışı

Merhaba arkadaşlar Agustos ayında Brezilyaya gideceğim. Xiaomi Brezilyaya giriş yaptımı satışı varmı orada bilgisi olan varmı acaba Teşekkürler...
  13. H

Mi5 ve Huawei akıllı saat birlikteliği

Merhaba Arkadaşlar Mi5 gibi üstdüzey akıllı telefonumuz ile uyumlu kullanılabilecek en mantıklı cihaz bence akıllı saat olmalı düşüncesinden hareketle akıllı saat arayışlarına başladım. Ama hangisi olmalı. Herkesin farklı kriterleri vardır elbette ancak benim için klasik saat görünümünde...
  14. H

Mi5 Brick Oldu

indirdiginiz dosyayi iki kez rardan cikartmaniz gerekiyor.
  15. H

mipad2

Teşekkürler Bana 234$ mal oldu.64gb versiyon. Gümrük vergisi ödemedim bu arada Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk
Üst Alt