Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorunum halen devam ediyor.
Ek bilgi olarak bootloader kilidini açmadım henüz ve 10.3.6 stable versiyon kullanıyorum.
Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler...
Merhaba
Yukarıdaki sorunlar bende de var fakat bir türlü düzeltemedim.
wifi veya şebeke üzerinden kesinlikle playstore den herhangi birşey indiremiyorum güncelleme de yapamıyorum.Ama aptoide üzerinden indirebiliyorum ve güncelleme yapabiliyorum mesela.
Benzer sorunu yaşayan varmı acaba
An itibariyle güncellemeyi aldım.Bir aydır kullanıyorum mi8 i.Bootloader kilidini açmadım sıkıntıları okuyunca hiç ellemedim çin romunu ingilizce olarak kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım şimdiye kadar çince rahatsız edici hiçbirşey gözüme çarpmadı.Ya da çok gamsız bir adamım bilemiyorum:D
Hocam iğnenin ucuyla adeta kazıyorsunuz fazla bastırmadan.Bir süre sonra ben tırnağımla devam ettim bayaa kir çıktı.Şimdi sorun yok ama kasmalar devam ediyor.
haklıymışsınız sorun ahizedenmiş ben rom kaynaklıdır diye düşünmüştüm zira son bir iki haftadır acaip kasmalar var romda.
Şuan miui9 global 7.12.8 beta var.
Mesaj dahi yazamıyorum zaman zaman
uygulamalar arasında geçişler çok uzamaya başladı.
ekran donuyor sıklıkla
Merhaba
Son bir iki haftadır mi5 prime cihazımda karşı tarafın sesini çok az duyabiliyorum kulaklık kullanmak zorunda kalıyorum konuşmak için.Herhangi bir ayar varmıdır bunun için bulamadım bir türlü.
Merhaba Arkadaşlar
Mi5 gibi üstdüzey akıllı telefonumuz ile uyumlu kullanılabilecek en mantıklı cihaz bence akıllı saat olmalı düşüncesinden hareketle akıllı saat arayışlarına başladım.
Ama hangisi olmalı.
Herkesin farklı kriterleri vardır elbette ancak benim için klasik saat görünümünde...