hepsi1lesme kullanıcısının son içeriği

1. H

Madalya 🎉 Gelenek Bozulmuyor: 23 Nisan Özel Forum Madalyanızı Alın!

Yaşasın 23 Nisan 🥳🥳🥳🥳🥳
  2. H

Yardım 5G Ayarı açık ama cihaz LTE çalışıyor

Pttcell açmıyor açmıyormuş sözde Pttcell kullanıp 5g yi açan varsa ona sorun Direk btk ya yazın oradan cevap bekleyin
  3. H

Yardım 5G Ayarı açık ama cihaz LTE çalışıyor

Attığınız görsele göre operatör tarafından servis açılmamış Ayar yapsanızda boşuna bağlanamazsınız Görseldeki yerden uygulamadan 5G yi açın Ya da 5G yazıp 5555 e yollayın
  4. H

Çözüldü 5G özelliği ile VoNR aktif etme

Vodafone 3G yi birçok yerde kapatıp 4G de 2100 15mhz dilim olarak kullanıyor
  5. H

Çözüldü 5G özelliği ile VoNR aktif etme

Bu sa ve bağımsız mod neye göre çıkıyor peki ? Cihaza göre mi kod ile mi Bende poco f6 var bağımsız mod var açık Vonr de açık
  6. H

Yardım F5 miui arama ve kişiler uygulaması kullanma

Merhaba Poco F5 var elimde Google Arama ve mesajlar uygulamasından kurtulmak istiyorum. Miui mesajlar uygulamasını yükledim varsayılan yaptım. Miui kişiler uygulamasını yükledim ama çalışmadı izin hatası veriyor Cihazda eea rom yüklü.
  7. H

Yardım Note 9 pro 5g Band20 görmüyor

Note 9pro 5g Cihazda xiaomi eu sürüm mevcut Yeni güncelleme gelmiş yüklediğimiz de sıkıntı olur mı twr yüklü mü bilmiyorum Bugün imei için telefoncuya verdik Band 20 gitti görmüyor. Geri düzelir mi?
  8. H

Yardım Arama engellemiyor

Mi9 t kullanıyorum. Engellemek istediğim numaraları listeye ekliyorum ekli olmasına rağmen engellemiyor. Daha önceden sorun yoktu. Telefonu sıfırladım ondan sonra başladı. Sıfırlayıp hiçbir işlem yapmadan engellemiş olmama rağmen yine numaralar arayabiliyor. Güvenlik yetkilendirmeleri verildi...
  9. H

Yardım xiaomi uygulama pil tasarrufu

xiaomi uygulama pil tasarrufu çalışmıyor. Üzerine tıkladınca tepki vermiyor? Kaldırdığım uygulamalardan olabilir mi? Cihaz Mi9T Note7 de de çalışmıyor
  10. H

MIUI 11 MIUI 11 Sonunda Geldi (Edit: Gelemedi yoldaymış)

Şuan güncelliyorum. Bölge kalsın mı Türkiye’ye alayım mı tekrar
  11. H

MIUI 11 MIUI 11 Sonunda Geldi (Edit: Gelemedi yoldaymış)

Redmi note 7 bana hala gelen yok
  12. H

İpucu Türk Telekom Hattınızı Farklı Cihazlara Takmadan 4.5G ve VoLTE Etkinleştirme

hatın fatura ise destekleyen telefonda wolte yi aç daha sonra kullan online işlemlerden ayarlara girme ama
  13. H

Soru 4.5G hız

FSm ye gel tuna cad lambaların orada baz var 100 üzeri hız alırsın :) Avmlerde band7 olan istasyonlarda görükle taraflarında daha fazla hız alırsın
Üst Alt