Hengen kullanıcısının son içeriği

1. Hengen

İpucu APatch ve KernelSU kurulumu

LSPosed Manager'ı açmak için telefon uygulamasında *#*#5776733#*#* veya *#*#LSPOSED#*#* kodlarını tuşlayabilirsiniz. Bu yöntem, bildirim panelinde LSPosed simgesi görünmediğinde yardımcı olabilir.
  2. Hengen

Yardım Mi hesabı internet yok diyor

Nasıl çözdünüz acaba? Bizim elimizde de note 11 pro var ve Trendyol üzerinden 0 cihaz olarak alındı ancak bu hata ile karşılaşıyoruz...
  3. Hengen

Rehber Xiaomi Telefonlarda Bildirim Sıkıntısını Çözme Rehberi (DontKillMyApp Sorunu)

"App Freezer" uygulaması ile dondurmayı deneyin yüksek ihtimalle sorun çözülüyor. (Accubattery uygulaması için 2 3 gün sonra da düzelebiliyor.) Ayrıca İstersen Accubattery uygulaması içinden sürekli kapatıldığına dair gönderilen bildirimi kapatabiliyorsun. (Bu kapanma sorununu çözmüyor ancak o...
  4. Hengen

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

https://github.com/MlgmXyysd/Xiaomi-HyperOS-BootLoader-Bypass Normalde açık kaynaklı olarak burada paylaşılıyor, açık kaynaklı bir uygulamayı neden parayla satma gereksinimi duymuş paylaşan kişi anlamış değilim, kendisi yazsa yine eyvallah. Yardım etmekten ziyade ticarete dökmüş gibi...
  5. Hengen

Peki init_boot dan flashladığımız için ramdisk kullanıyor, orada okeyiz, yine çekirdek seviyesinde mi root olmuş oluyor?
  6. Hengen

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

Başta öncelik olarak telefon modeli nedir bir de c nin içine atın PHP dosyasını direkt ve oradan deneyin
  7. Hengen

Aslında şuan aklıma bir şey takıldı, yazdığın makale gibi yazıda Magisk ramdisk kullandığı için init_boot patchleyip flashlıyoruz, hatta KernelSU'nun apksında da öyle. Ancak github sayfalarında paylaştıkları kernel dosyalarını neden boot'a flashlamamız gerekiyor da kendimiz patchlediğimiz zaman...
  8. Hengen

Konu niteliğinde bi cevap hocam, bilgini aktardığın için teşekkürler. Aslında benim düşüncem eğer bi sıkıntı olursa (bootloop'a düşme vs.) orjinal dosyaları flashlar geçerim diyordum. Ancak öyle olmadı 😅
  9. Hengen

Yardım 13T bootloader açma

Her model açılmıyor. Server üzerinden açma fiyatı bu, tool kullanılarak açılan modellerde daha ucuz olur tabii, IMEI atma olayı Bl aciktan sonra basit. Tabii model destekliyorsa..
  10. Hengen

Açılıyor mu dediginiz için Bl den bahsettim, ayrıca IMEI de de var ancak IMEI daha ucuz yolllu da olabiliyor, modele göre değişiyor.
  11. Hengen

Ücretli yapıyorlar ama 80 dolardan falan başlıyor, biraz tuzlu. Çünkü server üzerinden yapıyorlar.
  12. Hengen

19.00 harici denemeyin, ancak sunucuda çok fazla gecikme varsa 18.59.45 de falan deneyin ki 15 saniye içinde sunucu yuklenirse onay versin, bu 5 saniye olur 10 saniye olur, deneye deneye bulacaksınız.
  13. Hengen

Rehber Xiaomi Telefonlarda Bildirim Sıkıntısını Çözme Rehberi (DontKillMyApp Sorunu)

Direkt ayarlara optimizasyon yazın. App freezer için root gerekli, ancak com.miui.powerkeeper uygulamasını ADB kullanarak disable moda gecirebilme ihtimaliniz var, yine de araştırmak lazım.(ADB için PC gerekli.)
  14. Hengen

Miui optimizasyonunu aç seçeneği var. Onu deneyin.
Üst Alt