Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LSPosed Manager'ı açmak için telefon uygulamasında *#*#5776733#*#* veya *#*#LSPOSED#*#* kodlarını tuşlayabilirsiniz. Bu yöntem, bildirim panelinde LSPosed simgesi görünmediğinde yardımcı olabilir.
"App Freezer" uygulaması ile dondurmayı deneyin yüksek ihtimalle sorun çözülüyor. (Accubattery uygulaması için 2 3 gün sonra da düzelebiliyor.) Ayrıca İstersen Accubattery uygulaması içinden sürekli kapatıldığına dair gönderilen bildirimi kapatabiliyorsun. (Bu kapanma sorununu çözmüyor ancak o...
https://github.com/MlgmXyysd/Xiaomi-HyperOS-BootLoader-Bypass
Normalde açık kaynaklı olarak burada paylaşılıyor, açık kaynaklı bir uygulamayı neden parayla satma gereksinimi duymuş paylaşan kişi anlamış değilim, kendisi yazsa yine eyvallah. Yardım etmekten ziyade ticarete dökmüş gibi...
Aslında şuan aklıma bir şey takıldı, yazdığın makale gibi yazıda Magisk ramdisk kullandığı için init_boot patchleyip flashlıyoruz, hatta KernelSU'nun apksında da öyle. Ancak github sayfalarında paylaştıkları kernel dosyalarını neden boot'a flashlamamız gerekiyor da kendimiz patchlediğimiz zaman...
Konu niteliğinde bi cevap hocam, bilgini aktardığın için teşekkürler. Aslında benim düşüncem eğer bi sıkıntı olursa (bootloop'a düşme vs.) orjinal dosyaları flashlar geçerim diyordum. Ancak öyle olmadı 😅
Her model açılmıyor. Server üzerinden açma fiyatı bu, tool kullanılarak açılan modellerde daha ucuz olur tabii, IMEI atma olayı Bl aciktan sonra basit. Tabii model destekliyorsa..
19.00 harici denemeyin, ancak sunucuda çok fazla gecikme varsa 18.59.45 de falan deneyin ki 15 saniye içinde sunucu yuklenirse onay versin, bu 5 saniye olur 10 saniye olur, deneye deneye bulacaksınız.
Direkt ayarlara optimizasyon yazın.
App freezer için root gerekli, ancak com.miui.powerkeeper uygulamasını ADB kullanarak disable moda gecirebilme ihtimaliniz var, yine de araştırmak lazım.(ADB için PC gerekli.)