Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende arama geldiği zaman herhangi bir şekilde ekran tepki vermiyor ekranı açınca üstte bildirim çubuğu yeşil olunca arandigimiz anlıyoruz.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle geçmiş olsun temiz bir kurulum yapmak sizin başınıza gelen durumda tek çözüm gibi duruyor. Bilgisayara yedekleme yapıp sıfırdan bir kurulum yapmanızı sorununuzu çözebilir diye düşünüyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç ihtiyacım olmadı beta romdayim hala telefonu yedekleyip stabile geçecekken Google camera ile tanışıp kalmaya karar verdim[emoji38][emoji38]
Sent from my MI 6 using Tapatalk
%99 silinir diye düşünüyorum bu sebepten telefon içindeki herşeyi backup işlemini yaptıktan sonra güncelleme yapmak doğru bir hareket olacak gibi duruyor.
Gelmeyecek beta programı sadece Çine kaydırildi diye biliyorum bizim kendimizin geçmesi lazım ama direkt yükleyici tarafından geçiliyor mu yoksa başka bir şekilde mi oluyor bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum.
Şuan indirdim ama benim gibi betadan geçen var mı arkadaşlar bir cevap verebilecek olan varsa çok makbule geçer gerçekten.