Hellozepp kullanıcısının son içeriği

1. H

Rehber [20.1]Magisk Modül Yükleme Aracı Nedir ? Nasıl Modül Yüklenir ? Kurulumu nasıl Yapılır ?

Eski model magisk Manager ve magisk denedim olmadı. Twrp içinden installini yükledim olmadı, magisk Manager içinden yükledim olmadı
  2. H

Rehber [20.1]Magisk Modül Yükleme Aracı Nedir ? Nasıl Modül Yüklenir ? Kurulumu nasıl Yapılır ?

- Device platform: arm64-v8a - Copying image to cache 1566+0 records in 1566+0 records out 1603584 bytes (1.5 M) copied, 0.003376 s, 453 M/s 1045+1 records in 1045+1 records out 1070668 bytes (1.0 M) copied, 0.002500 s, 408 M/s - Unpacking boot image Parsing boot image...
  3. H

Yardım miui 11 sorunları

Rootlu cihazlar için çözüm var
  4. H

Rom REDMİ K20 / Mİ 9T MİUİ11 Global Kararlı 11.0.1.0 İndirme Bağlantısı

Tgz uzantılı telefonunuz için üretilmiş fasboot rom kurmanız gerekiyor. Benim bildiğim sadece system kuracağın için data kısmın gitmeyecektir. Bende sanırım daha önce gitmedi öyle hatırlıyorum. Verileriniz silindiyse bulut sistemine yedeklediyseniz geri en son yediginizd göre gelicektir .
  5. H

Rom REDMİ K20 / Mİ 9T MİUİ11 Global Kararlı 11.0.1.0 İndirme Bağlantısı

Mi flash tool üzerinden fasboot rom unu indirip yükleyin, mi flash tool programının 2015 veya 2016 süresinde ki uygulaması yeterli olacaktır. Fasboot rom da xda formunda var
  6. H

Soru Magisk Manager

Magisk kurmayı denedim bu sefer telefon açılmıyor twrp geri atıyor yada android yüklüyor gibi bekletiyor
  7. H

Soru Magisk Manager

Twrp PC den tekrardan kurdum, bir kaç reset sonrası yine gelmedi, ilk yuklenince twrp geliyor. Twrp full silmek vs mi gerekiyor
  8. H

Soru Magisk Manager

Bilgisi olan var mı
  9. H

Soru Magisk Manager

Miui Globasl 11.0.3.0 (QFKEUXM) room için magisk manager en son sürümünü ve bir alt sürümlerini denedim, ancak telefon açılmadığı için magisk manager uninstal yaptım. Hindistan romunda çalışıyordu bu romda neden çalışmıyor :( Ayrıca power + ses açma tuşuna basınca TWRP Hindistan sürümünde...
  10. H

Çözüldü Mi 9 Fasboot modda kaldı

Mi flash tool eski sürümüyle aynı işlemi yapabilirsiniz. Mi flash tool 20140509 ile ben yaptım bu gün
  11. H

Yardım twp ye geçmiyor fastboota geçiyor

Telefonu kapat, açarken power tuşuna ve ses açma tuşuna bas titreyince power tuşunu bırak, ses kısma tuşuna basarsan fasboot a girer
  12. H

Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

İndirdigin alt kısımda yazı var ya üstüne bas durdur çıkacak
  13. H

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

Telefon açık durumda yaptıysanız kilit açın izin isteyecek, bu durumda yine olmazsa telf kapatıp fasboot kismina alıp 2. Seçeneği seçerek ilerleyin, bu durumlarda yine olmazsa driver ve USB hata ayıklama durumunuza bakın çözülmesi lazım
  14. H

Rehber Bluetooth Açıkken WIFI Hızının Düşmesi Sorunu (Çözüm-Root Gerekir)

Bende yok saniyordum ama iyi bak vardır 1574284221 Bu konuda ki Dolby yüklemedi desteklemiyor görünen
Üst Alt