Hellozepp kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Magisk Manager

Miui Globasl 11.0.3.0 (QFKEUXM) room için magisk manager en son sürümünü ve bir alt sürümlerini denedim, ancak telefon açılmadığı için magisk manager uninstal yaptım. Hindistan romunda çalışıyordu bu romda neden çalışmıyor :( Ayrıca power + ses açma tuşuna basınca TWRP Hindistan sürümünde...
  2. H

Yardım QCFire Uygulaması

Selam Arkadaslar, Crackli olarak QCFire 4.7 sürümü elinde olan var mı, varsa size zahmet özelden link paylaşabilir misiniz
  3. H

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

Aynı durumu öğrenirseniz benimle de paylaşabilir misiniz
  4. H

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

Driver için özelden elinizde link varsa paylaşırsanız sevinirim
  5. H

By Trabzonlu düzenleyip yenisini ekledi sanırım yorumlarda link var aynı işlemi belirtiyorsunuz sanirim
  6. H

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Ben bu resimde ki iconlari arıyorum bilen var mı
  7. H

Rehber Bluetooth Açıkken WIFI Hızının Düşmesi Sorunu (Çözüm-Root Gerekir)

Bu belirttiğiniz durum bazı oyunlarda wifi + Bluetooth acik olduğu için ping oluyor, onun çözümü olabilir mi? Ayrıca eliniz degmisken Samsung telefonumda canavar gibi çalışan Bluetooth kulaklık, Xiaomi k20 pro da 3/1 sesini alabiliyorum. Bu tarz sistem uygulaması icerisinden yapabilecegim cözüm...
  8. H

Konu icerisinde eski surumu de indir. 3.3.1-15 ismi galiba, sonrasında 3.3.1-22 olan güncelinde indir. İki zip dosyasını da çıkar. 3.3.1-15 dosyası içerisine 3.3.1-22 IMG dosyasını taşı ve ismini 3.3.1-15 kiyle aynı yap, eski 3.3.1-15 dosyasını bu arada klasörden çıkar ki isim değiştirme olsun...
  9. H

Yardım Magisk Hatası

Dostum öyle durumu defalarca denedim bu sefer telefon sürekli twrp moduna giriyor normal şekilde açılmıyor bu sorundan dolayı telefona twrp üzerinden format atıp telefonu acabildim, yani bu ek magisk durumunu kuramiyorum
  10. H

Yardım Magisk Hatası

eski magisk kurdum 19.4 format attım sonra tekrar kurdum oldu galiba şuanda rootlu dıyor apk uzerınden baktıgımda magisk kendi güncelleme aldı magisk 20.1 / magisk manager 7.4.0 görünüyor. sadece magic manager açınca ek kurulum gerekli yazıyor. Magisk düzgün çalışması için ek kuruluma ihtiyaç...
  11. H

Yardım Magisk Hatası

evet 15 dosyasının içerisine atarak 22 kurulumu yaptım
  12. H

Yardım Magisk Hatası

Forumda paylaştığınız TWRP TWRP Linki
  13. H

Yardım Magisk Hatası

Bu konuda bilgisi olan var mı desteğinizi rica ediyorum
  14. H

Yardım Magisk Hatası

tekrar twrp kurdum paylaştığınız dosyayı kurdum, ancak hep twrp açılıyo normal telefon açılışına geçmiyor. bu durumda backup geri yüklemem gerekiyor.
Üst Alt