Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
- Device platform: arm64-v8a
- Copying image to cache
1566+0 records in
1566+0 records out
1603584 bytes (1.5 M) copied, 0.003376 s, 453 M/s
1045+1 records in
1045+1 records out
1070668 bytes (1.0 M) copied, 0.002500 s, 408 M/s
- Unpacking boot image
Parsing boot image...
Tgz uzantılı telefonunuz için üretilmiş fasboot rom kurmanız gerekiyor. Benim bildiğim sadece system kuracağın için data kısmın gitmeyecektir. Bende sanırım daha önce gitmedi öyle hatırlıyorum. Verileriniz silindiyse bulut sistemine yedeklediyseniz geri en son yediginizd göre gelicektir
.
Mi flash tool üzerinden fasboot rom unu indirip yükleyin, mi flash tool programının 2015 veya 2016 süresinde ki uygulaması yeterli olacaktır. Fasboot rom da xda formunda var
Miui Globasl 11.0.3.0 (QFKEUXM) room için magisk manager en son sürümünü ve bir alt sürümlerini denedim, ancak telefon açılmadığı için magisk manager uninstal yaptım. Hindistan romunda çalışıyordu bu romda neden çalışmıyor :(
Ayrıca power + ses açma tuşuna basınca TWRP Hindistan sürümünde...
Telefon açık durumda yaptıysanız kilit açın izin isteyecek, bu durumda yine olmazsa telf kapatıp fasboot kismina alıp 2. Seçeneği seçerek ilerleyin, bu durumlarda yine olmazsa driver ve USB hata ayıklama durumunuza bakın çözülmesi lazım