Hellios Darkline kullanıcısının son içeriği

1. Hellios Darkline

Yardım Redmi Note 4 Güç Tuşu Problemi

Tam bozulmadığı için normal kullanmaya devam ediyorum ama çok önceden yedek tuş da almıştım
  2. Hellios Darkline

Gcam Mi Note 3 MIUI10 Pie GCam Yükleme Rehberi

MIUI 11 20.1.16 Mi Room'da çalışmıyor. 'AnKeBuT hocamın yeni konusundaki yöntem de calismadi. Sizin demiş olduğunuz gcam versiyonunu kullandım.
  3. Hellios Darkline

Gcam Mi Note 3 MIUI10 Pie GCam Yükleme Rehberi

MIUI 11 9.9.26'da fix işe yaramıyor. xiaomi.eu yüklü
  4. Hellios Darkline

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

Yeni sürümü gelecek mi hocam :)
  5. Hellios Darkline

Yardım IMEI atılmış A2'ye OTA güncellemesi gelir mi?

Sorum bu şekilde olan cihazlara güncelleme geliyor mu ve geliyorsa yüklemede herhangi bir problem yaşayıp yaşamadıkları hakkında. Kısa süre içerisinde gören ve bilen arkadaşların yorumlarını almak dileğimle...
  6. Hellios Darkline

Yardım Android 9.0 Pie güncelleme sorunu

Cihazınıza IMEI atıldıysa eğer güncellemeyi tanımlayamıyor olabilir.
  7. Hellios Darkline

Rehber (Rootsuz) Redmi Note 4 Camera 2 Api açma ve Google Kamera yükleme (Portre, HDR+) (Yalnızca MIUI 9 ve 8 için)

mcsergeant, MIUI 10'un ilk sürümlerinde işe yaramıyordu ama güncellendikçe açılıyor gibi yorumlarla karşılaştım bi denemenizi öneririm.
  8. Hellios Darkline

Soru Mi a1 alınır mı?

Arama ekranında bir numarayı girerek erişilebiliyordu ancak unuttum bende.
  9. Hellios Darkline

Rehber (Rootsuz) Redmi Note 4 Camera 2 Api açma ve Google Kamera yükleme (Portre, HDR+) (Yalnızca MIUI 9 ve 8 için)

Rehber - Xiaomi Redmi Not 4X (SD 625) Bootloader Unlock Anlatım Bootloader kilidini buradaki anlatımla açabilirsiniz. 3 gün boyunca beklemenizi ister daha sonra benim demiş olduğum yöntem ile tek seferlik twrp kurabilirsiniz.
  10. Hellios Darkline

Delta veya Evo garantili bir cihaz kullanıyorsanız garanti dışına çıkarmaz. Ritzy hakkında bilgim yok ama kvk garanti kabul etmiyor diye biliyorum. 1532528102 Onun bir çözümü yok açıkçası var diyenler var ancak denediklerim çözmedi. 1532528300 Önemli Not: MIUI 10 kullanıcıları bu yöntemden...
  11. Hellios Darkline

Haber Xiaomi Mi A2 ve Mi A2 Lite Tanıtıldı

destek almayacak 6x kaderi mi 5x ile aynı olacak tercihim se veya mi note 3 almanız
  12. Hellios Darkline

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Hocam sitenin eski teması daha güzeldi ama düşük bilgisayarlarda kasma gibi problemler mevcuttu şuanki tema da güzel ve hafif en azından daha hızlı işlemler yapılabiliyor. Önemli olanda o zaten :)
  13. Hellios Darkline

MI5s Official miui 10 china beta 8.7.2

oreo ile alakası yok nougat için de gelecek hatta marshmallow cihazlara da getiriyor xiaomi
  14. Hellios Darkline

Yardım Redmi Note 4 Güç Tuşu Problemi

Aldığım satıcıyı aradım durumu izah ettim kronik olabileceğini isterseniz üstüne ekleyerek redmi 5 plus alma imkanımın olduğunu belirttim dediği şey delta servis sizinle ilgilenecektir oldu. Bende ondan korkuyorum ya zaten.
Üst Alt