Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum bu şekilde olan cihazlara güncelleme geliyor mu ve geliyorsa yüklemede herhangi bir problem yaşayıp yaşamadıkları hakkında. Kısa süre içerisinde gören ve bilen arkadaşların yorumlarını almak dileğimle...
Rehber - Xiaomi Redmi Not 4X (SD 625) Bootloader Unlock Anlatım Bootloader kilidini buradaki anlatımla açabilirsiniz. 3 gün boyunca beklemenizi ister daha sonra benim demiş olduğum yöntem ile tek seferlik twrp kurabilirsiniz.
Delta veya Evo garantili bir cihaz kullanıyorsanız garanti dışına çıkarmaz. Ritzy hakkında bilgim yok ama kvk garanti kabul etmiyor diye biliyorum.
1532528102
Onun bir çözümü yok açıkçası var diyenler var ancak denediklerim çözmedi.
1532528300
Önemli Not: MIUI 10 kullanıcıları bu yöntemden...
Hocam sitenin eski teması daha güzeldi ama düşük bilgisayarlarda kasma gibi problemler mevcuttu şuanki tema da güzel ve hafif en azından daha hızlı işlemler yapılabiliyor. Önemli olanda o zaten :)
Aldığım satıcıyı aradım durumu izah ettim kronik olabileceğini isterseniz üstüne ekleyerek redmi 5 plus alma imkanımın olduğunu belirttim dediği şey delta servis sizinle ilgilenecektir oldu. Bende ondan korkuyorum ya zaten.