Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu başlıkta yer alan sürüm notlarında rollback değerleri yeni romlarda gözükmüyor. Misal o rom içerisinde rollback Kontrolü 4 yapacak komut mu var?
https://forum.miuiturkiye.net/konu/anti-rollback-ve-rom-yukleme-hakkinda.115976/
Bu yüzden kafam karıştı açıkçası.
Şimdi kuracağım Fastboot Rom'da 4 varsa kurduğum da o romdan çıkış yapamam bir daha o yüzden hangi romu kurmam gerek bilmem gerekiyor. Rom dosyasın da hangi bölüme bakmam lazım?
Cihazım Diting Mi 12T Pro
Anti Rollback Kontrolü 1 değerinde. Custom Romlar arası değişim yaptığım için problem yok ama fastboot rom atmam gerekiyor, bazı problemler yüzünden. Sonra tekrar custom rom geçişi yapacağım. Rollback 'e takılmadan hangi fastboot rom kurmalıyım?
Cevabını aldım ben. Bot kanalında farklı çalışanlar oluyor sanırım bir tanesi aşırı ters bana ban atan. Diğeri biraz daha mulayimo na denk geldim IMEI attığımız için maalesef kabuletmiyorlar bunu. Sanırım MIUI ekibi sıkıştırdı bunları yoksa kendi ayaklarına sikmazlar.
1616566993
Şimdi hangi rom...
Yeni hesap açtım ilk ay ödemesi yaptım gerekmedikçe para yatırmam. Her banda yeni hesap açarım bir daha da bir yer ile muhatap olmam ban yememek için.
Çok şerefsizce yaptıkları. Komünist develt işte tamamıyla kendilerine ait olan her şeyi kullanıyorlar başka bir ülke malı kullanmıyorlar...
Hocam MiuiPro forumda MIUI ID sıfırlandı dedim nasıl oldu dedi bilmiyorum kendi kendine oldu dedim ekran görüntüsü attım 10/15 dj sonra hesabımdan çıkmış buldum girmeye çalıştım 502 Error hatası veriyor site sanırım hesabım silindi foruma girdim baktım benim o paylaşımım silinmiş durumda...
MIUI ID sıfırlanmış durumda MiuiPro sitesinden bu yüzden güncelleme alamıyorum 3 ay daha Aboneliğim var. Günlerdir bot'a yazıyorum dönüş yok MIUI ID düzeltmelerin defalarca dile getirdim. Forumda yazdım VK yetkililerine yazdım ses yok hiç bir yerden. Parasında değilim romu seviyorum. Başka hesap...