HellHound kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Anti Rollback

Cihazım Diting Mi 12T Pro Anti Rollback Kontrolü 1 değerinde. Custom Romlar arası değişim yaptığım için problem yok ama fastboot rom atmam gerekiyor, bazı problemler yüzünden. Sonra tekrar custom rom geçişi yapacağım. Rollback 'e takılmadan hangi fastboot rom kurmalıyım?
  2. H

Kernel Redmi Note 3 Sd "Çift Tık ile Uyandırma"

Sağolun Hocam Yarımı da Kaydırarak Açmayı da Demedim. Güvenlikten İzinler Açık Tamamen Zaten. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. H

Desteklemiyor Hocam Kusura Bakmayın Sizde Rahatsız Ettim Sağolun Her Şey İçin Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. H

O ayarı zaten 2t şekilde Yapıyorum daha önce Lg de kullandım. Ama nedense yeniden başlayınca iptal oluyor. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. H

Ömrümü yedi bu kernel benim ben açıyorum tıklama özelliğini yeniden başlatıyorum o geri kapatıyor bir türlü aktif edemiyorum Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. H

Özür diliyorum efendim. Bu Program kullanıyorum ancak bulamamıştım o seçeneği kusura bakmayın şimdi karıştırdım iyice buldum. Peki diğer ayarlar sabit duruyor bunların bir ayarı yazan paylaşım var mı? Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. H

Ben kullanıyorum 6.9.29 da Blaze Mm 6 Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. H

Sevgili Zenex Kernel'siz asla kullanmam zaten ben her cihazda kullanıyorum ama bu özelliği nasıl açabilirim Blaze Mm 6 mevcut Beta Sürüm Miui 8 Mm Stable Sürüm de var Elimde o da 5.1.1 Blaze 5 Stable Kernel var. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. H

Sevgili İbrahim Bey Bunlar Çalışmamakta Uzun Süredir Araştırıyorum. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. H

Andorid 6'dan 5.1'e dönüş sorunları / SORUN ÇÖZÜLDÜ İLK MESAJDA BİLGİ VAR

Bende sorunsuz bir şekilde TWRP 'den geçiyorum Miui 7 ve 8 'e şimdiye kadar hiç takılmadı her ihtimale karşı Yedek aldım ben sistemi bilgisayar a bir şey olursa oradan TWRP yediğini kurarım diye. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. H

Redmi note3 pro special edition romu

Denedim Brick Oluyor [emoji4][emoji4] Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. H

Redmi Note 3 Pro (Snapdragon) Mi Yazısında Takılı Kalıyor

Hocam burada linki bunu Flashlarsan Mi logo da kalmayı geçersin. Sadece Miui Taban için geçerli unutma bunu.
  13. H

Arkadaşlar Yağlı bir işte çalıştığım için elimi parmak izi okyucu veya power tuşuna dokunmak istemiyorum... Daha öncesinde LG G2 D802 Kullanıyordum Knock On Off ile açıyordum bunun gibi yapabileceğim bir öneriniz var mı? Misal mi4 lerde Double Tap Wake olayı var çift tık ile ekran açılıyor ancak...
Üst Alt