heliantlusx kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım 11T Pro Isınma ve kasma sorunu

Merhabalar , urunu aldigimdan beri oyunlarda veya menude dolanirken kasma yoktu lakin 1 2 aydir oyunlarda drop ve kasma sorunu yasiyorum. Cihaz epey bi isiniyor bununla alakali oldugunu dusunuyorum. Tavsiye veya onerisi olan var mi ? Cihaz : 11 t pro 1 yillik kayitli ( direncli) Mi 14.0.5...
  2. H

Yardım Redmi Note 8 Kapanıp MIUI Ekranda takılma sorunu

Main menuden datayi komple sildim fakat degisen bir sey olmadi miuide yine takili kaldi rom falan mi kurmam gerekiyor
  3. H

Hocam öylece MUIU da kalıyor Bl açık değil sanırım Türkiye cihaz hiç format imei falan atılmadı. Dosyaları kurtarmak için daha format atmadım fastbottan dosyalar kurtarılabilir mi acaba?
  4. H

Hocam birden kapanmasi ve gitmesi garip degil mi ? Ve format atmadan dosyalari kurtarabilir miyiz
  5. H

Telefon birden kapandı ve açılışta MIUI Ekranında takılıyor main menüden reboot attım lakin aynı ne yapabilirim ?
  6. H

Yardım 11t pro sarj yüzde 15 sorunu

Hayretler icerisinde kalcaginiz bi durum yok yanlis algilanabilir diye oyle bir sey yazdim. Sonuc olarak batarya pin kismi cikmis ve takildi sorun cozulmustur.
  7. H

Denedim sarj 15 ten yukselmiyor ve turbo boost yazisi cikmiyor zaten
  8. H

Yani belirtmem gerekiyor degil mi sonra telefoncu isime karisiyor olmasin diye
  9. H

Merhaba bugun telefon birden kapandi ve sarja taktigimda yüzde 15te takılı kaldi ne ileri ne geri gitmiyor.Konulari inceledigimde batarya soket cikmasi olarak yorumlanmis baska onerisi veya cozumu olan var midir? ( Bugun telefon ufak bi alanda düstu sabah ama olay aksam oldu)
Üst Alt