Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar , urunu aldigimdan beri oyunlarda veya menude dolanirken kasma yoktu lakin 1 2 aydir oyunlarda drop ve kasma sorunu yasiyorum. Cihaz epey bi isiniyor bununla alakali oldugunu dusunuyorum. Tavsiye veya onerisi olan var mi ?
Cihaz : 11 t pro 1 yillik kayitli ( direncli)
Mi 14.0.5...
Hocam öylece MUIU da kalıyor Bl açık değil sanırım Türkiye cihaz hiç format imei falan atılmadı. Dosyaları kurtarmak için daha format atmadım fastbottan dosyalar kurtarılabilir mi acaba?
Hayretler icerisinde kalcaginiz bi durum yok yanlis algilanabilir diye oyle bir sey yazdim. Sonuc olarak batarya pin kismi cikmis ve takildi sorun cozulmustur.
Merhaba bugun telefon birden kapandi ve sarja taktigimda yüzde 15te takılı kaldi ne ileri ne geri gitmiyor.Konulari inceledigimde batarya soket cikmasi olarak yorumlanmis baska onerisi veya cozumu olan var midir? ( Bugun telefon ufak bi alanda düstu sabah ama olay aksam oldu)