Hekim44 kullanıcısının son içeriği

1. Hekim44

Yardım Rom attıktan sonra servis yok yazıdı

Hocam global yüklemeniz şart değil bence zaten diğer çoğu room globale göre daha iyi diyorlar Türkçe olsun da gerisi önemli değil bndede var sözde global room ama bazı yerleri İngilizce
  2. Hekim44

Rom Redmi Note 13 Pro V14.0.1.0.TNRMIXM Rom paylaşabilecek var mı

Hocam bndede var da bazı kısımları İngilizce sizde böyle bir sorun var mı
  3. Hekim44

Yardım Mi 11t arka kamera bulanık

Dediğin şekilde bi sorun bende var mi 11 kullanıyorum cihazım sıfır sayılır ancak netleme sorunu var cihaza tepesine vurunca düzeliyor bunun yazılımsal olma ihtimali var mı sıfır cihaz 14.0.7 yüklü
  4. Hekim44

Yardım Mi 11 odaklama sorunu

Hocam şöyle anlatayım yani görüntü atarsam değişen bir şey olmayacak fotoğraf çekiyorum uzağı çekince bulanık oluyor ama cihazı sallayınca hafif bulanıklık geçiyor
  5. Hekim44

Hocam şimdi birsey fark ettim cihazı hafif sallayınca düzeliyor acaba lens mi takılı kalıyor böyle bir şey olabilir mi
  6. Hekim44

Cihazım 2 aylık mi 11 ve kamerası da odak sorunu var yakını çekerken sorun yok uzağı çekerken kötü çekiyor bulanık gibi bazen iyi bazen kötü ama genel olarak kötü yakın çekim de ve macro da sorun yok ön kameradada sorun yok son yazılım dan dolayı olmuş olabilir mi miui14. 0.7 yüklü
  7. Hekim44

MIUI 14 Mi 11 cihazım da kamera sorunu

Cihazım da 14.0.7 yüklü ve kamera açınca uzağı çekince bulanık çekiyor netlemiyor bazen netliyor cok nadir ama genelde kötü başkalarından da duydum son güncelleme den sonra böyle sorunlar yardımcı olacak biri varmi cihazım 2 aylık sıfır yani lenste bi sıkıntı olsa yakını çok iyi çekmezdi sanırım...
  8. Hekim44

Yardım Xiaomi MI 10 Ultra IXXI Repair

Ücretli destek linki varsa yazın işi görülsün
  9. Hekim44

Yardım Xiaomi MI 10 Ultra IXXI Repair

Ama yardımcı olunması lazım hani farklı bir şekilde konuşulmasi gerekiyorsa konuşulsn çözülsn yazıktr ne olacak cihazı çöpe mi atsn şimdi bu arkadaş 😊
  10. Hekim44

Yardım Süper duvar kağıdı

Cihazım mi 11 ultra ancak süper duvar kağıdı sekmesine girince indirmeye çalıştığım da indirilemedi hatası çıkıyor her yolu denedim olmadı apk vs indirdim çözülmüyor biri yardım edebilir mi
  11. Hekim44

Rom Mi 10 - XiaomiEu Android 12 MIUI 13 Haftalık beta

Mi 10 pro için önereceginiz en iyi room hangisi 12.5.10 eu stabil yüklü ve cihazimda şebeke sorunu var biri arayınca ekrana düşmüyor ne yapmam lazım
  12. Hekim44

Yardım Mi 10 pro arama ekrana düşmeme sorunu

Hocam merhabalar mi 10 pro kullanıyorum cihazımda 12.5.10 eu stabil yüklü ve cihazimda imei işlemi yapılms ancak şöyle bir durum var cihaz 4.5 g de arama almıyor biri beni arayınca arayan kişi de çalıyor ancak bnm ekranıma birsey düşmüyor ancak 3g ye çekince çalıyor ekran da görünüyor da bunu...
  13. Hekim44

Soru Redmi Note 10 Pro Almalı Mıyım?

Aynen f3 ve redmi note 10 pro şuan kaydı yapılamıyor diye duydum ama muhtemelen çözerler en kötü yeni yasaya göre ayda 50 lira verip 2 ay şeklinde uzatmalar mümkün olacak kaldı ki şuan alsanz bile çift sim 4-4 ay şeklinde düşünürsek yıl başına kadar bu süre dolmuş olur ve her sene için toplam 8...
  14. Hekim44

Yardım Note 10 Pro Hk.

Bn aldim da bakalım inşallah elimizde kalmaz bide 8 ay süresi var çift hat diye yıl başından sonra 8 ay daha verir bu şekilde kullanrz geri kalan 4 ayda ücret verip e fevletyen actrabilirsn dediler
  15. Hekim44

Yardım Note 10 Pro Hk.

Arkadaşlar yeni çıkan redmi note 10 pro atılmıyormus bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Üst Alt