Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam olarak ne oldu bilmiyorum ama yıllardır sıkıntısız çalışan özellik bir anda çalışmamaya başladı. Rom kaynaklıdır belki diyip 1-2 rom bile denedim ama hala aynı. Bahsettiğim şey smart lock değil bu arada. Spotify mesela smart lock kullanıyor o yüzden direk giriş yapıyor. Onun dışında tüm...
Başlıkta belirttiğim gibi mi 9t pro cihazımda pe+ rom kullanıyorum. Aosp romlarda bu çubuk çok küçük geliyor bana. Miui 12 ve iphone larda ki gibi olmasını istiyorum. Bunu yapmak mümkün müdür? Şuan ki hali resimdeki gibi.
Malum yolla kayıt edilmiş mi9t pro cihaz kullanıyorum. Bugün 4g ile ilgili bir sorunla karşılaştım. Evin ön tarafında bazen 4.5g yazmasına rağmen internete bağlanmadığını gördüm ayarlardan önce 3g hemen sonrasında tekrar 4g seçince düzeliyordu diğer arka odada ise sıkıntısız bağlanıyordu. Daha...
Mix 2s cihazım var. En son çıkan global romu mi flash ile kurmak istedim bunun için son sürüm mi flash kurdum ama cihazı görmedi. Daha sonra 64 bit olanı kurdum orda tüm driverlerı kendisi kurdu ama yine cihazı görmedi. Bende daha sonra adb fastboot driverını kendim kurdum ve öyle denediğim de...
Android 10 kullananlarda batarya performansı nasıl? Bende aşırı kötü 1 saat 15 dakikada %63 şarjım kaldı günde 2 kez garanti takmaya başladım. Geçen hafta custom rom da 7 saat ekran süreleri alıyordum.
Bunu bende merak ediyorum bazen ana menüde söyleyince açıyor ama ekran kapalıyken kesinlikle açılmıyor. Dil değiştirmeden magisk ile aktif etme yolu gibi birşey varmı acaba?
Ben pixel rom yükleyip test ettim onda hiç sıkıntı olmuyordu. Sanırım miui ile ilgili bir uyumsuzluk var senkronizasyonda. Şimdi telefonun kendi uygulamasına mailleri girip test edeceğim.
Gmail de bildirim sıkıntısı yaşayan var mı? Bende anlık olarak gelmiyor illa uygulamaya girip bakmam lazım. Pil tasarrufu da kapalı Gmail için ayrıca otomatik başlatma da açık.