Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu Rom u kurduktan sonra telefonun şirazesi kaydı. Çok aşırı batarya tüketimi var. Uygulamalar zaman zaman "Kapat" veya "Sonlandır" hatası veriyor. Bluetooth eşleşmeleri sorunlu. Mesela akıllı saatimi bir türlü senkronize edemedim. Zaman zaman kasılmalar oluyor. Bu...
Bu sorunu Türk Telekom ile Huawei marka bir telefonda yaşamıştım. Çözümü ilginçti. Apn ayarlarında "Turk telekom internet" yazan kısmı "İnternet" olarak değiştirmiştim. Sorun çözülmüştü. Belki benzer bir sorun olabilir.
Merhabalar. Evet Çin model ancak android 9 downgrade olmuyormuş. O nedenle bootloop a düşüyormuş. Sorunu android 10 olan Çin Rom u ile çözdüm. Teşekkür ederim.
Merhabalar. Öncelikle yardımlarınız için çok teşekkürler. İşlemler tamamlanıyor ancak finalde değişen bir şey olmuyor. Cihaz tekrar bootloop oluyor.Yani hata devam ediyor. Cihazdaki son rom android 11 Miui 12.5.2 idi. Muhtemelen downgrade yapamıyorum. Bu dosyaların android 12.5.2 olanı var mı...
Merhaba. Sorunu çözüme ulaştırdım. Diğer Realme yada Oppo sahibi arkadaşların işinede yarayabilir. Öncelikle cihazı göndermediğim "Süpersonik olduğunu" söyleyen teknik servis kalmadı. Hepsi "İmkansız" dedi. Çözüm şu şekilde ; cihaza ait ne kadar "ozip" uzantılı "Firmware" dosyası varsa indirdim...
Arkadaşlar oldukça zor görünen ve kaynağı çok zayıf görünen bir cihaza rom yükleme sorunu yaşıyorum. Bu konuda tecrübe yaşayan yada bilgi sahibi arkadaşlardan yardım rica ediyorum.1 aydır kendimce denemediğim bir şey kalmadı :)
Cihazın marka ve modeli : Realme X • RMX 1901 China Version...
Bence her ikisinde. Android biraz daha yavaş çuvallamaya devam ederken, Miui cok daha hızlı ilerliyor. Çeşitlilik arttıkça, sorunlarda paralel olarak daha hızlı artıyor. Temel sorun şu ; android bir sistemi çıkardığında, "Pahalı cihazlar için su ozellikleri koyuyorum, ucuz cihazlar için bunları...
Kitkat sürümünden bu yana kac numara büyüdü bu android sistemi? Cok merak ediyorum aman aman ne yenilik geldi? Bana göre simgelerden başka degisen cokta bir şey yok. Elimde su an Xiaomi A3 var, az önce s7 aldım elime. Android 8 var cihazda. Akıyor desem akıyor. Ekran desen muazzam. "Kamera"...
Nokianin sanıyorum 9 adinda bir modeli vardi (Yanlis hatırlamıyorsam). Ayni cipsete sahip olduğu için ona yapılabilmisti. Android telefonlara yapılan su anda bile gayet bulunabilen "Launcher" yani ios a benzer gorsellestirme.