Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Korona döneminde aldığım poco x3 nfc son dönemde çoğu uygulamada yanıt vermiyor yada logoda kalıyor. Örneğin instagrama giriyorum mesajlaşıyorum çıktıktan belli süre sonra logosunda kalıyor gibi ama çoğu uygulamada yaşıyorum.
Denediklerim son paketi tekrar indirip tekrar...
Merhaba galerideki fotoğrafların bazısı siyah oldu.Redmi 9 128 gb 4 gb. Hiç başına gelen oldu mu bu durum? 1yıldır ortalama kullanıyoruz atıyorum 2 gün önce çekilen 20 fotoğraf simsiyah ama solda telefonun markası yazıyor. Fotoğrafları pc yada farklı cihaza attığımızda da bu şekilde. Yazılımsal...
Aynen nfc olan hocam. Alalım 6-7 ay oldu halen yurt dışı imeisini kullanıyorum imeiyi 1 ay sonra attıracağım. Genel olarak ekran oyun performans şarj konusunda çok iyi diyebilirim. Ama o diğer saydığınız cihazları kullanmadım test etmediğim için kıyaslayamam. Full oyun oynarsanız 120 hz ayarında...
Selamlar poco x3 yazınca konuya dahil olmak istedim 7 ay olacak yurtdışı olarak getirdik. İmei 1 ay sonra attıracağım. 2bine almıştım şuan da 2500 vardır belki dolardan doalyı. Telefondan aşırı memnunum
Hocam bu hafta 4-5 cihaz daha unlock yaptım. Maalesef dediğim gibiymiş. Düşük sürümlü toolslarda miu sürümü düşüyor. Şahsen gözlemledim. Yorumu okuyan arkadaşlara bu son yazılım ile unlock açmanızı öneririm. Düşük sürümlerde aynı model cihazlarda bile 12.0.0.8 iken 12.0.0.6 ya düşüyor. Daha 7 ye...
Aynen düştüğüne dair ben de okumadım forumda benzer yazı lakin bl yaptıktan sonra farkettim sürümlerin değiştiğini. Güncelleme de almadı sonrasında. Neden bu kadar eminsin derseniz elimde 4 adet cihaz mevcut hepsi aynı yurt dışından geldi sürümlerine kadar kontrol ettim. 2 note 9 2 poco x3 var...
Android sürümü değil hocam nedense mui düştü ki ben yaptım rom vs. de atmadım nedeni ne olabilir? Şimdi hepsini ben açtığımdan sürümlerini biliyorum. Hatta bu diğer poco ve note 9 da netflixi desteklemiyor hatası aldım o olaydan sonra
Ona ben de anlam veremedim aslında. Ama mui sürümünde düşüş var hem poco da hem note 9 larda. Ekstra rom vs. de atmadım. Hatta şunu da gördüm netflix vs desteklenmiyor dedi hindistan ayarına alıp başka bir programla kurduk netflixi. 12.0.8 idi 12.0.6 oldu
Merhaba 2 ay öncesinde 4 cihaz satın aldım. 2 tanesi note 9 pro 128 gb - 2 tane de poco x3 nfc. Aldığım hafta hepsinde mi hesabı tanımlayıp hepsini tek tek unlocklarını açabildim. Poconun birisinde 168 saat veriyordu 1 hafta bekledim olmadı. Şimdi konu açmıştım sağolsun oradan buraya...
Teşekkürler bu yazılım ile denememiştim onu da deneyelim biraz bekledikten sonra. Ama ben her yapacağımda mi kilidi aç kısmında takılıyorum hesaptan çıkıp yapıp girmem gerekiyor bunun süreye zararı var mı? Yapmamam gereken herşeyi yapıyormuşum güncelleme temizleme. Peki bir şey daha sorayım bu...